Световният киноартист Христо Шопов, който през последните няколко години се

...
Световният киноартист Христо Шопов, който през последните няколко години се
Коментари Харесай

С кого говори по телефона Христо Шопов

Световният киноартист Христо Шопов, който през последните няколко години се завърна в театъра, излиза с моноспектакъл на 24 юни в „ Сълза и смях “. В „ Не е за телефон “ неговият воин час и петнайсет минути ще приказва по жицата.

„ Всъщност това е динамичният ден на един мъж, който се пробва да оцелее. Много мъже ще се познаят в този персонаж - и освен мъже “, показа синът на великия Наум Шопов по Би Ти Ви. Автори на представлението са Елин Рахнев и Лиза Шопова – сестрата на Христо, която е и негов режисьор. Сценографията на постановката, която е продукция на театъра в Хасково, където Рахнев е драматург, е на Анелия Райкова, а музиката е на Светлин Къслев.

„ Шегуваме се с доста неща от живота на сцената, като съблюдаваме положителния усет. Но не са доста тези нещата, които ме разсмиват. Важното е човек да може да се майтапи със себе си “, беше безапелационен Шопов. Според него фразата „ Не е за телефон “ все по този начин продължава да бъде настояща за всекидневието ни, тъй като хората към момента избират да си споделят значимото, като се видят. Самият той обаче не се опасява, че някой може да го подслушва, тъй като не е чак толкоз забавен.          
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР