Световните цени на петрола показват спад във вторник сутринта, пазарите

...
Световните цени на петрола показват спад във вторник сутринта, пазарите
Коментари Харесай

Цените на петрола падат в очакване на новини от САЩ

Световните цени на петрола демонстрират спад във вторник сутринта, пазарите не престават да правят оценка обстановката към тавана на държавния дълг на Съединени американски щати, съгласно данни от търговията и коментар на анализатор.

Тази заран цената на августовските фючърси за нефт вид Брент се намалява с 0,66%, до 76,59 $ за барел, а юлските фючърси за WTI - с 0,47%, до 72,33 $.

Ситуацията с договарянията за повишение на тавана на дълга на Съединени американски щати остава една от главните тематики на пазарите. Според Белия дом президентът Джо Байдън е в всекидневен контакт с водачите на Конгреса по отношение на идното гласоподаване на съглашение, предопределено да увеличи тавана на националния дълг в страната и по този метод да избегне банкрут.

„ Като се има поради, че като цяло упованията наподобява вземат поради облекчаването на рисковете от несъблюдение на дълга на Съединени американски щати, въпросът ще бъде какво ще последва, с цел да провокира по-устойчиво рали “, споделя Ип Джун Ронг, пазарен пълководец в IG Asia Pte,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР