Световните пазари на бизнес имоти се доближават до пиковите си

...
Световните пазари на бизнес имоти се доближават до пиковите си
Коментари Харесай

Пазарите на бизнес имоти се доближават до пиковите си нива

Световните пазари на бизнес парцели се приближават до пиковите си равнища 10 години след финансовата рецесия, оповестява Financial Times.

Сред аргументите за това са последователното прекратяване на количествените облекчения на запад и стягането на регулациите на изток.

2017 година беше извънредно сполучлива както от позиция на изтъргуваните размери, по този начин и на постигнатите цени и сътрудниците по недвижими парцели чакат леко закъснение през 2018 година, защото е мъчно да се резервира сходна интензивност.

Мениджърите на световните фондове за парцели също не се притесняват от неочакван поврат през 2018 година поради положителното положение на стопанската система в множеството елементи на света. Те обаче са съгласни, че няма опция за повишение на цените в някои от най-популярните градове в Азия, Съединени американски щати и Европа.

Глобалните размери на преводите през четвъртото тримесечие на 2017 година доближават 228 милиарда $, което е с 10% повече в съпоставяне със същия интервал на миналата година. Обемите за цялата година се покачват с 6% до 698 милиарда $, сочат данни на консултантската компания JLL.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР