Световните агенции отбелязаха исторически момент, в който телевизията на Рупърт

...
Световните агенции отбелязаха исторически момент, в който телевизията на Рупърт
Коментари Харесай

Историческо! FOX News отрязаха ПР на Тръмп за лъжлива информация

Световните организации означиха исторически миг, в който малкия екран на Рупърт Мърдок FOX News е „ отрязала “ речта на прессекретаря на Белия дом Кейли МакЕнани, тъй като в нея има лъжлива информация.

В тирада пред публицисти МакЕнани се пробва да употребява риториката на Републиканците от последните дни и без да има доказателства, стартира да приказва за „ машинация “ при изборния развой и за потребление и възползване от машинация на демократите.



В момента, в който МакЕнани споделя думите „ противозаконен избор “, водещият в студиото незабавно прекъсва с думите: „ Уоу, уоу! Искам да знаете, че без доказателства за тези думи, не мога да продължа да ви демонстрирам това, в което се твърди, че има машинация. Сигурен съм, че може и да имат доказателства, само че това са съществени обвинявания, с цел да останат неподкрепени с доказателства! “

В същото време пък стана известно, обявено от няколко медии, че Тръмп се е обаждал на Мърдок късно през нощта, с цел да му се „ скара “, че неговата FOX News е съобщила, че е изгубил изборите.

FOX News бяха считани за журналистически бастион на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и всичко обвързвано с неговата Републиканска партия в Съединени американски щати. В последните дни са под прицел от насмешки обаче, тъй като те бях главната платформа преди 4 години, в която разнообразни анализатори, политици, коментатори и публицисти се подиграваха на Демократите, че „ не могат да понесат загубата “, както през днешния ден вършат „ техните “ от Републиканската партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР