Световни марки пускат новите си колекции на суперцени за броени

...
Световни марки пускат новите си колекции на суперцени за броени
Коментари Харесай

Намаления и подаръци в първите дни на Delta Planet Mall

Световни марки пускат новите си сбирки на суперцени за броени часове.

Ваучери, потребителски карти за извършване на покупки с отстъпка  и безчет изненади ще има за първите клиенти.

В същински парадайс на преференциалния шопинг ще се трансформира най-големият новооткриващ се търговско-развлекателен център в страната Delta Planet Mall в първите четири дни от формалното разкриване. На 28, 29, 30 и 31-и март международни марки ще предложат новите си сбирки за сезон “Пролет-лято 2019 " на суперцени.

Шведско-германският фешън лейбъл Marc O‘Polo стъпва за първи път на варненския пазар, освен това с най-новата си сбирка “Пролет-лято 2019 ".  Нещо повече: от 28 до 31 март всичко от нея ще е на извънредна цени с 20 % под постоянните. Подаръци има и за първите 50 клиенти в магазина на Esprit , които ще им бъдат връчени на касата. С 20 на 100 по-евтини обувки и чанти пък ще могат да си купят клиентите в различен дебютант на варненския пазар - ССС

Четвърт от действителната цена на стоките ще спестят и първите 25 клиенти на запазената марка в детските фешън облекла и аксесоари - Kinderland . Четири ще са празничните дни във Fonax , защото настоящата отстъпка ще е 10% и то за всички покупки. А първите гости на магазина ще получат и персонални потребителски карти за 10% по-евтино извършване на покупки за бъдещи покупки.

Любителите на спортната мода от по-висок клас ще бъдат прелестно сюрпризирани в Delta Planet Mall . Тук Sport Depot отваря първия във Варна магазин от веригата District - типичен lifestyle sneaker shop. Асортиментът включва Adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, New Balance, Lotto Leggenda, Skechers, Vans, Converse, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Pepe Jeans, UGG, Helly Hansen, Caterpillar, Timberland и други От 28 до 31 март единствено в Delta Planet Mall новите сбирки на Adidas и Reebok ще бъдат на съблазнителните минус 30% от цената си.

Запазената марка за качествена козметика - магазин Douglas , ще завърти игрите за късметлии в 14,00 часа в Деня на огромното разкриване на Delta Planet Mall - 28 март. 100 клиенти ще получат талони на стойност от по 10 и 20 лева, които ще бъдат годни цялостен месец. Изкушените от качествената козметика ще имат опция да изберат и обичан парфюм от 7 топ аромата, които ще бъдат на извънредна празнична цена. Други 50 клиенти на търговско-развлекателния център, създали покупка за над 30 лева в парфюмерията, ще могат да завоюват ваучър за покупка на стойност 10 лева  за артикули на Douglas от откритото студио на радио Energy .

Ваучери с 20-процентна отстъпка за първите си 100 клиенти е приготвил и магазин Reserved в Delta Planet Mall . Същият бонус важи и за всички клиенти, които изберат да си купят обувки от новата сбирка “Пролет-Лято 2019 " от магазин Tendenz от 28 до 31 март.

С 20% по-малко ще платят и феновете на ювелирните творения, които споделят пристрастеността си по красивото с Invoke в деня на огромното разкриване - 28 март.

На 28 март с 20 на 100 под постоянните цени ще продава и стилният бранд Andrews . 20% отстъпка ще предложи и Orsay . От 28.03 до 31.03. New Yorker подарява ваучери на стойност 10 лв. при покупка над 50 лв. и на стойност 20 лв. при покупка над 100 лв..

Голямо извършване на покупки се готви да предизвика и DM в Delta Planet Mall . В празничните дни от 28 до 31 март всички артикули в магазина ще са с твърда отстъпка от 15%. Клиентите, напазарували артикули за над 20 лева, ще могат да си ги носят в подаръчна чанта с логото на DM . Покупките за над 50 лева ще получават
бонус брандирана хавлия. А клиентите, които театралничат пред цифровото фото огледало, могат да си тръгнат от магазина със фотография, запечатваща шопинг прекарването.

С отстъпка от 20 на 100 ще награди първите си 50 клиенти с покупки за над 100 лева обичаната на градските девойки марка Mohito .

С 20% по-малко ще платят и купувачите на панталони, суичери и ризи с дълъг ръкав от House . Търговската зона на марката ще предложи на клиентите си и спомагателни занимания - с машина за правене на значки и интензивно наличие на млада варненска инфлуенсърка, която ще дава фешън препоръки за облекла и грим.

До 70% отстъпка могат да завоюват най-нетърпеливите купувачи от  играта “Завърти и завоюва “ на “ Top Shop ". Те ще могат да завъртят колело с разнообразни браншове и при попадането на един от тях ще теглят от кутии с ваучери. Част от секторите са и с директни награди.

В деня на откриването всяка покупка над 150 лева в магазина на МАС , който е първият във Варна, ще е съпроводен с подарък - чанта с логото на козметичната марка.

“Grand Optics " и “ Joy Optics " ще открият с промоционална оферта от 35% отстъпка за всички артикули от 28 до 31 март. Мултибранд магазинът Kenvelo/Lee Cooper / Timeout оферират 30% отстъпка върху върху моделите от новите сбирки и на трите марки, които са на постоянна първична цена.

Условията за супершопинг и развлечение са обезпечени!

От Вас се желаят единствено комфортни обувки, необятна усмивка и положително въодушевление.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР