Световни имена в дигитализацията на бизнеса и обществената сфера се

...
Световни имена в дигитализацията на бизнеса и обществената сфера се
Коментари Харесай

Световни имена в дигитализацията се събраха на форум във Варна

Световни имена в дигитализацията на бизнеса и публичната сфера се събраха във Варна за форума Innowave. Събитието е най-мащабното в IT бранша, а задачата му е трансформирането на Варна и района в софтуерен хъб.

От " умни " облекла и биохакерство, през платформи за основаване и предпазване на данни онлайн, до стратегии за образование в специалностите на бъдещето - форумът Innowave предлага всичко това на посетителите.
Николай Петканов, уредник: Светът се трансформира по-бързо, в сравнение с Земята се върти към оста си и за жалост никой няма ръчна спирачка и няма да спре да ни чака, тъй като ние не сме подготвени.
" Стартъпите са новият стопански модел " обявиха разнообразни лектори по време на форума. И с цел да бъдем в крайник със света, просветителната ни система би трябвало да се промени още в гимназиите и даже в главните учебни заведения. Оказва се обаче, че новите умения не се свеждат единствено до новите технологии.
Джина, Лондон: Сега, повече от всеки път, е належащо да построяваме човешки взаимоотношения. Така наречените " меки умения " са извънредно значими през днешния ден. Все повече те се преподават в учебно заведение и това е извънредно значимо. Защото способността да бъдем любопитни, смели, да знаем по какъв начин да поддържаме връзка, да покажем скъпите за нас неща, всичко това рефлектира в екипната работа, в организационните ни умения.
Утре Innowave продължава, а за първи път България ще е хазаин на подготовка за Световната стартъп купа. Наградата е в размер на 1 млн $, а финалът ще бъде в Сан Франциско през 2020.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР