Световни футболни звезди сред които Роналдиньо и Пол Погба, луднаха

...
Световни футболни звезди сред които Роналдиньо и Пол Погба, луднаха
Коментари Харесай

Световни футболни звезди луднаха по българска моделка

Световни футболни звезди измежду които Роналдиньо и Пол Погба, луднаха по българската моделка Драгана Спасовска, която от няколко години живее в Дубай, написа HotArena.

Срещите й с играчите нормално са в прочут локален клуб. Роналдиньо бил запленен от българката. Появяват се даже клюки, че двамата са имали интимна връзка. Причината е текстът, който Драгана написа под тяхна обща фотография: „ Моята обич Роналдиньо “. Пред България през днешния ден, хубавицата обаче отхвърля тези клюки и споделя, че с него са единствено другари.

Тя споделя по какъв начин се е срещнала с най-скъпия футболист в с историята на Манчестър Юнайтед. „ С Пол Погба бяхме на бар. Там беше целият тим на Манчестър, бяха една седмица в Дубай. Познавам се и с Марадона. Той има къща на палмата и постоянно идва тук “, споделя Драгана.

Последният футболист, който не останал апатичен към сексапилната българка е звездата на Барселона Усман Дембеле.

@o.dembele7 famous fkayer BARSELONA

A post shared by Dragana Spasovska (@spasovskadragana) on Dec 26, 2017 at 3:40pm PST

Спасовска е купонясвала със звезди като Ники Минаж, Енрике Иглесиас и доста други. Мечтае да се запознае с Ким Кардашиян. Заради високия и стандарт на живот мнозина я свързват с най-древната специалност. Тя обаче споделя, че не се впечатлява от мненията на хора, които не познава. „ Като чета за мен това ми подвига самочувствието. Зад хубавия кон прахуляк се подвига “, отсича Спасовска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР