Световната верига за сандвичи Събуей затваря врати у нас заради

...
Световната верига за сандвичи Събуей затваря врати у нас заради
Коментари Харесай

Световноизвестна верига за бързо хранене си тръгва от България

 Световната верига за сандвичи " Събуей " затваря порти у нас поради представителя й за България Иван Тодоров, който е обвинен за хакерската офанзива против нас посредством компанията си " ТАД груп ", потвърдиха чиновници на няколко ресторанта от мрежата за бургери. 

До момента местата за бързото хранене са на половина затворени у нас, като са оставени единствено тези в моловете в София, само че и там " готвачите " на 15-сантиметровите питки със зеленчуци и месо се готвят да излязат на трудовата борса. В същото време по наша информация американската централа на прословутите сандвичи към този момент е почнала издирването на нов представител за България, който да менажира заведенията за хранене тук, носещи големи доходи.

След питане към щатската администрация на " Събуей ", от там дадоха отговор, че не могат да разясняват дейностите на Иван Тодоров тук, само че потвърдиха, че има проблем с ръководството на веригата у нас и че това е повода за закриването на редица заведения и в столицата, и в другите градове, както и по курортите. В момента американският сандвичов колос е решил да закрепи ситуацията с субсидия за към момента съществуващите места, макар проблеми с доставките на храните и с разрешителните от българските управляващи, поради ареста на шефа на " ТАД груп ". Наемите също се заплащат оттатък Океана, а франчайзът е спрян, макар обявлението на уеб страницата на българския клон, че към момента се търсят търговци, които да стартират личен бизнес с марката. 

Иван Тодоров е на път да загуби и всичките си активи, насъбрани досега от софтуерната компания, чийто уеб страница бе затворен с неговото отклоняване в следствения арест, а достъпът на евентуални клиенти до компанията - спрян. Не е ясно с какво се занимават сега чиновниците й, които твърдяха до последно, че създават антихакерски системи за разнообразни корпорации и институции, само че очевидно с изключение на " бели хакери ", съгласно събраните доказателства досега от прокуратурата, са работили и като рекетьори в разнообразни бизнес среди. Междувременно в Национална агенция за приходите към този момент е почнало внедряването на нови, по-мощни системи за сигурност и назначението на топсофтуерни инженери като част от ограниченията за недопускане на нови течове на данни, приключва " Лупа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР