Световната суперзвезда и международна икона Enrique Iglesias оставя несравнимо влияние

...
Световната суперзвезда и международна икона Enrique Iglesias оставя несравнимо влияние
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас се завръща с 11-ти и последен албум

Световната суперзвезда и интернационална икона Enrique Iglesias оставя несравнимо въздействие върху историята на музиката през целия интервал на кариерата си. Последната му сбирка SEX AND LOVE излезе през 2014 година, а в този момент посоченият от Billboard за „ най-велик латино реализатор на всички времена “ се завръща, с цел да затвърди купата си с FINAL VOL.1 – първа част от последния му албум.
Двуезичният план идва след 7-годишна пауза, в която Enrique издава огромен брой колаборации с разнообразни актьори, в това число и последния му летен шлагер “Me Pasé” с регетон звездата Farruko. Това е 11-ят студиен албум на актьора и съдържа общо 11 песни, измежду които най-новия му сингъл “Pendejo” (в превод глупак), само че и добре познатите „ Move To Miami”, “El Perdon”, “El Bano” и “Duele El Corazon”.

Заглавието на сбирката незабавно поражда въпроса, дали кариерата на Enriqueнаистина завършва или името носи друго значение. Пред списание Rolling Stones той поставя завършек на всички нечиста сделка по тематиката като удостоверява, че в действителност е време да постави точка:

„ Не е решение, което съм взел преди няколко седмици, преди няколко месеца или даже преди година. Отдавна е. Исках да издам този албум още през 2017 година, само че от уговорките към международните турнета, които имах тогава, не ми остана време да стигна до студиото. Миналата година имах опцията да работя доста и да завърша това, което започнах преди 3 година “ Музикалният кумир прецизира, че няма да спре да основава музика, а по-скоро ще употребява свободата си, с цел да огледа на нещата „ по друг метод “. И въпреки огромна част от почитателите му да са леко разочаровани, за Enrique това е единствената стъпка напред. Никой не знае по какъв начин ще наподобява бъдещето, сигурното обаче е, че този дълго чакан албум бележи още един необикновен миг в музикалния път на актьора. Неустоимите ритми в песните му, които постоянно дефинират трендовете, го трансфораха в реализатор, който е на върха на класациите в продължение на съвсем две десетилетия. FINAL VOL.1 е глътка пресен въздух, който цели да въодушеви почитателите му да честват и да се любуват на живота всеки ден оптимално. А втора част от финалната история чакаме през 2022г.!
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР