Световната ски легенда Марио Мат и новият мажоритарен собственик на

...
Световната ски легенда Марио Мат и новият мажоритарен собственик на
Коментари Харесай

Банско открива зимния сезон

Световната ски легенда Марио Мат и новият мажоритарен притежател на ски-зоната в Банско Марк Жирардели ще вземат участие в празничните прояви във връзка откриването на ски-сезона в курорта.

Въпреки извънредно топлото време в планината има задоволително сняг, а Банско е цялостен с десетки хиляди скиори и фенове на приключенията. И тази година за откриването на сезона уредниците са подготвили куп изненади, като най-аткрактивната игра си остава „ Ловци на съкровища “, едно от които е ключ за чисто нов автомобил.

Ски легендите Марио Мат и Марк Жирардели ще имат две специфични участия – в надпреварата „ Влез в тима на първенеца “ и обичайното втурване с децата от ски-клуб „ Юлен “. Група „ Ъпсурт “ ще изнесе зимен концерт на „ Бъндеришка поляна “, след което празникът ще се придвижи на площада в Банско, където поданици и посетители ще могат да вземат участие и да вкусят от кулинарното шоу на Ути Бъчваров.

Освен празничните страсти откриването на зимния сезон беше и мотив за работно заседание на организационния комитет по провеждането на международната купа по ски за дами, която е планувана в календара за 25 и 26 януари.

Към този миг цените на въжен превоз картите няма да се трансформират, макар нарасналите разноски за ток и вода, обявиха от дружеството-концесионер. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР