Световната R&B звезда- Cody Wise лудна по родната ни изпълнителка-

...
Световната R&B звезда- Cody Wise лудна по родната ни изпълнителка-
Коментари Харесай

Световна звезда лудна по Тита! Не може да откъсне поглед от извивките на родната красавица

Световната R&B звезда- Cody Wise лудна по родната ни изпълнителка- Тита. Закачката сред двамата се случи по време на присъединяване на Cody в столичен клуб, където изпълнителката на „ Антилопа “ събра очите на всички присъстващи с диви танци.
Иначе премерената госпожица се беше очевидно отпуснала и се отдаде на бурни чупки в ханша, с което подлуди гостуващата звезда в клуба. Тита дойде с другарска компания, от която липсваше гаджето й. Красавицата изглеждаше повече от съвършено в Bedroom, а присъстващи даже я съпоставиха с жива кукла „ Барби “.

Самият Cody Wise подвигна градуса на купона на макс, а всички присъстващи се забавляваха до ранни зори. След присъединяване си, той се причисли към компанията на Тита и дружно подвигаха тостове. Тийн сензацията е за първи път в България и точно той е определен да постави началото за 2018 на най-мащабните черни празненства у нас.

Дуетът му “It’s My Birthday” с именития рапър will.i.am от “Black Eyed Peas” го трансформира в звезда за една нощ, а песента към този момент е гледана близо 88 милиона пъти в Youtube. И до през днешния ден рекордните позиции на дуета в британските и австралийските ранглисти са неоспорими.Едва на 22 години Cody Wise към този момент е международна звезда и чест гост-изпълнител в голям брой музикални риалити формати по света. Кариерата му стартира на Бродуей, където е определен за основната роля в хитовия мюзикъл “Цар Лъв”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР