Световната премиера на Спайдърмен: Завръщане у дома успя да развълнува

...
Световната премиера на Спайдърмен: Завръщане у дома успя да развълнува
Коментари Харесай

Световната премиера на новия филм за Спайдърмен развълнува феновете

Световната премиера на " Спайдърмен: Завръщане вкъщи " съумя да развълнува почитателите, заяви Ройтерс.

Британската звезда Том Холанд, който играе ролята на супергероя, се появи в компанията на артист, облечен в костюма на Спайдърмен. Дубльорът му се бе излегнал на предния похлупак на движещ се автомобил, а по-късно стартира да прави салта пред очите на феновете.

Том Холанд е новият Спайдърмен

" Мисля, че осъзнах отговорността да бъда модел за подражателство на дребните деца на всички места по света ", сподели Том Холанд пред репортерите, като добави, че мотото на супергероя " с огромната мощ идва и огромна отговорност " му приляга.

" Сега за първи път Спайдърмен е във вселената на " Марвел ", към която принадлежи. Все още не мога да допускам. Не мога да допускам, че премиерата на кино лентата е довечера и чакам с неспокойствие хората да го видят ", сподели президентът на студио " Марвел " Кевин Файги.

Костюми на Marvel ни дават сили като на супергерой

Актьорът Робърт Дауни младши от " Железния човек " също взе участие в новата продукция. Премиерата на " Спайдърмен: Завръщане вкъщи " в Европа е на 5 юли, а в Съединени американски щати - на 7 юли. По тематиката Продадоха комикс на Спайдърмен за 1 млн. долара
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР