Световната премиера на новия Fiido D11 започва на 24 септември Fiido

...
Световната премиера на новия Fiido D11 започва на 24 септември
Fiido
Коментари Харесай

Глобална премиера на Fiido D11 с отстъпка от $300


Световната премиера на новия Fiido D11 стартира на 24 септември

Fiido D11, един от най-обещаващите електрически колела, излиза на международния пазар със сериозна отстъпка в цената за първите купувачи. По време на световната премиера на новото е-колело потребителите могат да спестят цели 300 $ от естествената цена!

Промоционалният интервал на продажби стартира на 24 септември и ще продължи до 11 ноември в световния онлайн магазин Geekbuying. В първия стадий на акцията – от 24 септември до 15 октомври – ще бъдат продадени 200 бройки, или с $300 $ отстъпка с ваучър GKB300D11 (нормалната цена e $1299,99).

Във втория стадий на акцията – от 16 септември до 11 ноември – отстъпката ще бъде $200 с ваучър GKB200D11, т.е. купувачите могат да се снабдят с Fiido D11 за $1099,99, като в допълнение ще получат подарък от рода на кабелна Bluetooth брава и калници.

Fiido D11 е повсеместен електрически велосипед с пробег до 100 км

Какво съставлява новият? Това е съвременно е-колело с доста достолепия. Според производителя, новото возило може да измине до 100 км в асистиран режим на каране (електрически и на педали). В чист електрически режим велосипедът има пробег от 30 до 60 км, с помощта на литиевата батерия 11,6AH.

Като стана въпрос за батерията, тя е сменяема и вградена в седалката дружно със задната светлина. Подобно градивно решение понижава броя на съставените елементи на е-велосипеда и покачва успеваемостта. Освен това седалката се настройва по височина, както и кормилото, тъй че да паснат на физиката на другите колоездачи.

В седалката е вградена сменяемата батерия и задна светлина

Fiido D11 е изработен от лека и доста здрава алуминиева сплав. Колелото тежи единствено 12,9 кг и е уместно за всевъзможни хора. То се сгъва елементарно в стилен тип посредством една скоба, ситуирана на главната рамка, с цел да се придвижва и съхранява по-удобно.

Двигателят е безчетков с мощ 250 вата и е вграден в задната 20-инчова гума, като е кадърен да поддържа оптималната скорост от 25 км/ч. Новият   е оборудван със 7-скоростна предавка Shimano.

Fiido D11 е оборудван със 7-скоростна предавка Shimano

Що се отнася до гумата, тя е устойчива на хлъзгане и с доста положително сцепление. Сигурността е обезпечена още от двойна дискова спирачка, както и от предни и задни LED светлини. Моделът е минал е RoHS и CE верификация за сигурен артикул.

Предният панел демонстрира на лидера потребна информация – положение на батерията, скорост на каране, изминато разстояние и режим на каране (педали, електрически и асистиран).

5 броя от този нов електрически велосипед ще бъдат раздадени като подарък – след лотария измежду консуматори, които последват Fiido във Фейсбук, Twitter и YouTube или разгласяват коментар във Фейсбук страницата на производителя. акцията ще продължи до 15 октомври.

Лек и здрав, Fiido D11 се оправя и с по-сериозни провокации

Fiido D11 е повсеместен електрически велосипед, подобаващ за всевъзможни колоездачи и за ежедневна приложимост – за разходки, извършване на покупки, за учебно заведение и така нататък Доставките на е-колелото се правят гратис от европейски склад на Geekbuying. Още интензивности към премиерата на модела можете да намерите в формалните канали на производителя:, и.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР