Световната премиера на новия албум на "Картърс" "Everything Is Love"

...
Световната премиера на новия албум на "Картърс" "Everything Is Love"
Коментари Харесай

Излезе общ албум на Бионсе и Джей-Зи излезе

Световната премиера на новия албум на "Картърс " "Everything Is Love " на физически притежател (CD) се състоя на 6 юли. Досега албумът беше разполагаем само в цифрова версия в легалните платформи за даунлоуд и стрийминг услуги. Цензурирана и нецензурирана версия на "Everything Is Love " е налична в актуализирания онлайн музикален магазин www.musicmall.bg. Издава и популяризира у нас "Вирджиния рекърдс/Sony Music ".
Семейство Картърс, или Бионсе и Джей-Зи, ненадейно пусна на 16 юни общия си албум "Everything Is Love " с 9 нови песни (плюс бонус трак, разполагаем единствено в цифровата версия за платформата Tidal). Двамата го оповестиха по извънредно атрактивен метод на големите екрани по време на концерт в Лондон същата вечер, част от международното им турне "On the Run II Tour ". Фенове, медии и актьори от шоубизнеса разясниха непредвидената премиера, новите песни и страхотните умения на Бионсе в рапирането.
Междувременно Бионсе и Джей-Зи показаха и първото видео от албума към сингъла "Apeshit ". Видеоклипът е сниман в един от най-популярните музеи в света - Лувъра в Париж, под режисурата на Рики Сайц и включва международни класики като "Мона Лиза ", "Коронясването на Наполеон ", статуите на Крилатата Нике от Самотраки, Венера Милоска и други.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР