Световната организация по туризъм (СОТ) назначи известния италиански моден дизайнер

...
Световната организация по туризъм (СОТ) назначи известния италиански моден дизайнер
Коментари Харесай

Джорджо Армани назначен за световен посланик на туризма

Световната организация по туризъм (СОТ) назначи известния италиански фешън дизайнер Джорджо Армани и италианския началник готвач Джино Сорбило за свои специфични посланици за туризма, съобщи ТАСС, базирайки се на официално съобщение на организацията към Организация на обединените нации, чиято централа е в Мадрид.

Назначението на двамата специфични посланици е по отношение на визитата на генералния секретар на СОТ в Италия в състава на първата публична делегация, която ще пътува след затварянето на границите поради Ковид-19, се споделя в известието, представено от Българска телеграфна агенция.

Като експерти в областта на модата и на гастрономията те съставляват два огромни бранша от стопанската система на Италия, а също и два бранша, допринасящи за превръщането на страната в международен водач в областта на туризма, акцентира организацията.

85-годишният Армани, създател на фешън къща Армани (Armani), беше измежду първите бизнесмени, почнали да оказват помощ в битката с разпространяването на ковид, като фабриките му започнаха да създават защитни престилки за еднократна приложимост за медиците.

46-годишният Сорбило е траял традицията на неаполитанската пица. Първата пицария в Неапол е открита от неговите баба и дядо през 1935 година. Сега неговите заведения за хранене се намират в изискани квартали на Рим и Милано, както и в Ню Йорк, Маями и Токио.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР