Световната Молсън Корс Бевъридж Кампъни, част от която е Каменица

...
Световната Молсън Корс Бевъридж Кампъни, част от която е Каменица
Коментари Харесай

Новият световен хит сред напитките стъпва на българския пазар

Световната Молсън Корс Бевъридж Кампъни, част от която е " Каменица " АД, е първата компания на локалния пазар, която пуска новия тип алкохолна напитка Категорията завладя потребителите в Съединени американски щати и скоро ще бъде налична и в страната
Молсън Корс Бевъридж Кампъни скоро ще бъде първата компания , която стартира нова алкохолна напитка - хард зелцер - координирано на пазари от страните в Централна и Югоизточна Европа. В България хард зелцерът ще добави богатото портфолио на " Каменица " АД в емблематичната за компанията година, в която тя чества 140 години от основаването на първата българска бира. С този ход една от най-големите пивоварни компании в света уголемява продуктовото си портфолио в категорията на други алкохолни питиета в района на Централна и Източна Европа.

Хард зелцерът е нова алкохолна напитка , която за малко време става безспорен шлагер в Съединени американски щати и други елементи на света. Тя съставлява газирана вода с натурален мирис, алкохолно наличие от 4 до 6% и с освежаващия си усет към този момент самоуверено е наричана една от обичаните алкохолни питиета по света. През последните 2 години хард зелцерът реализира растеж от 200% в Съединени американски щати, утроявайки размера си и печелейки пазарен дял от 0.8% до 2.6% през 2019 година по отношение на 2018 година Очакванията са в идващите 2 години напитката да се трансформира в категория за 4,7 милиарда щатски $, което съгласно маркетинг специалистите се дължи на приятния и лек, ободрителен усет, който я прави подобаваща за консумация при разнообразни мотиви, и не на последно място - на модерното лъчение.

Хард зелцерът на Молсън Корс е с натурални аромати, без изкуствени оцветители и подсладители, без глутен, без консерванти и подобаващ за вегани. " Амбицията на компанията ни, както декларирахме още предходната година, е да се развиваме отвън бирената категория, изследвайки други територии и сегменти, и предлагайки други възможности на потребителите по целия свят. Резултатите от проучванията ни на огромните пазари като Съединени американски щати демонстрираха страховит капацитет за хард зелцерите. Затова и взехме решение да предложим на потребителите от Централна и Югоизточна Европа този тип алкохолна напитка, която превзема света с бързи темпове. ", споделя Сергей Йесков, Главен изпълнителен шеф на Молсън Корс Бевъридж Кампъни за Централна и Източна Европа .

 фотоси: Kamenitza

Хард зелцерите демонстрират постоянен трицифрен растеж на американския пазар. Първите марки хард зелцери към този момент започнаха да се появяват и в Европа. Консуматорите от страните в Централна и Югоизточна Европа от ден на ден възприемат международните трендове за ползване. Ето за какво, упованията на производителя са потребителите в тази част на света да харесат новата и освежаваща, друга алкохолна напитка, която към този момент показва страхотния си напредък в разнообразни страни.

" Вярваме, че хард зелцерите ще стават все по-популярни отсега нататък, тъкмо както се случи с тях и на други пазари по света. В Каменица постоянно сме били новатори и сме търсили способи по какъв начин да надграждаме портфолиото си от марки в устрема не просто да удовлетворяваме усетите на потребителите, само че и да ги изненадваме, да предлагаме нови и разнообразни прекарвания. Вълнуваме се, че тъкмо през тази година, когато означаваме нашата 140 годишнина, вършим това още веднъж. ", разяснява Владан Матич, Изпълнителен шеф на " Каменица " АД .

 фотоси: Kamenitza

Новият хард зелцер от Молсън Корс, който ще бъде пуснат в района на Централна и Източна Европа при започване на лятото, ще се предлага в няколко разновидности, подобаващи за разнообразни усети и мотиви за консумация.

* съдържение на Каменица АД
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР