Световната купа по волейбол гостува във Варна като част от

...
Световната купа по волейбол гостува във Варна като част от
Коментари Харесай

Световната купа по волейбол тръгва на турне с подкрепата на Lidl

Световната купа по волейбол гостува във Варна като част от националното турне на трофея, което се организира с поддръжката на Лидл България. В интервала 15-17 юни в зала “Конгресна”, всички почитатели на волейбола ще имат опция да се допрян до най-желания международен трофей в особено построения шампионски корнер по време на мачовете на Волейболната лига на нациите.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол публично оповестиха продължение на партньорството си, което тази година се организира под мотото “Националната селекция, с която се гордеем “, с поддръжката на селекцията „ Родна стряха “ – висококачествени артикули единствено от български производители. През 2018 година, с изключение на сътрудник на националите по време на Световното състезание по волейбол и Волейболната лига на нациите, комерсиалната верига е и формален сътрудник на първото в България турне на истинския трофей, за който ще се борят най-хубавите волейболни тимове на Световното състезание за мъже 2018.

Официалното показване в България на международната купа се състоя в „ Арена Армеец “, където ще се проведат и част от борбите за трофея през септември. Първият човек, който подвигна купата в столичната зала беше единственият българин, признат в Залата на волейболната популярност – Димитър Златанов.

В рамките на националното турне, международната купа по волейбол ще бъде показана на разнообразни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното шампионати по волейбол в България през септември. По време на плануваните гостувания, с изключение на със фотография с най-желания трофей в света на волейбола, уредниците ще зарадват всички почитатели и с доста занимания, игри и интензивности за разпространение на спорта и пълноценния живот. Следващата спирка от турнето на купата е в Русе, по време на най-пъстрото събитие от летния календар на града – Русенския карнавал, който се организира на 23 юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР