Световната футболна асоциация (ФИФА) навлиза в пространството на стрийминг услугите

...
Световната футболна асоциация (ФИФА) навлиза в пространството на стрийминг услугите
Коментари Харесай

ФИФА става конкурент на Netflix, Disney + и HBO Max

Световната футболна асоциация (ФИФА) навлиза в пространството на стрийминг услугите със своя лична платформа.

Услугата FIFA+ ще бъде безвъзмездна, като сега е основана съвсем напълно на писмено наличие. Възможно е обаче посредством нея ФИФА да излъчва мачове от международните шампионати по футбол, като това ще става на избрана цена. Освен това посредством платформата си ФИФА освен ще съумява да популяризира спонсорите си, само че и ще може да се конкурира с други медийни компании.

“Няма проекти да пожелаваме абонамент за услугата, само че това не значи, че това не може да се промени, в случай че решим да придобием извънредни права или да се насочим към различен модел. Винаги обаче ще има и безвъзмездна част на FIFA+”, сподели шефът по тактика на ФИФА Шарлот Бър.

Тя добави, че е допустимо при излъчването на мачове да има блокиране на наличие за избрани територии. Мачовете онлайн, които пък ще бъдат предавани, ще бъдат от шампионати, които не се предават директно другаде. Засега проектът е да се предават по към 1400 мача месечно.

Решението на международната централа да сътвори лична платформа значи, че международната централа ще трансферира наличието си от Ютуб, където се предаваха типичен дуели и спортно-политически събития като конгреси.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР