Световната боксова асоциация (WBA) стана първата организация, която взе официално

...
Световната боксова асоциация (WBA) стана първата организация, която взе официално
Коментари Харесай

WBA наказа Джарел Милър за 6 месеца

Световната боксова асоциация (WBA) стана първата организация, която взе публично решение по отношение на трите разнообразни позитивни допинг проби за неразрешените препарати GW1516, EPO и HGH, които даде американският кандидат в тежка категория Джарел Милър.

С недомислената си постъпка Милър загуби опцията да завоюва доста пари и шансът да отнеме купите на Антъни Джошуа на 1 юни в „ Медисън Скуеър Гардън “ в Ню Йорк, Съединени американски щати.

„ Голямото бебе “ ще бъде осъден за 6 месеца, а наказването му ще изтече на 19 септември. Той ще бъде изключен от ранглистата на WBA, а откакто изтече наказването му той ще може да се върне в ранглистата единствено при изискване, че за своя сметка се записва в програмата на допинг-контрол на VADA и показа резултатите от инспекциите пред WBA.

Грег Коен, един от промоутърите на Милър, счита сходно решение за заслужено, тъй като наказването, наложено на американския нокаутьор, е в сходство с тези, които Саул “Канело” Алварес и Били Джо Сондърс получиха предходната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР