Световната асоциация по тенис откри профил в социалната мрежа Инстаграм

...
Световната асоциация по тенис откри профил в социалната мрежа Инстаграм
Коментари Харесай


Световната асоциация по тенис откри профил в обществената мрежа Инстаграм с детски фотоси на известни тенисити. Сред любопитните снимки е този на родната звезда Григор Димитров.

Хасковлията стъпва на 3-годишна възраст на корта и навръх толкоз хваща за първи път ракетата. На " сериозната " възраст от 5 години той към този момент играе постоянно в родния си град, като татко му Димитър Димитров е първият треньор на бъдещия първенец.



Докато са на кортовете, те са треньор и играч. Нищо повече. Точно това го построява като състезател. Държи се с него наедно с всяко хлапе, което е на корта. Често гони личният си наследник от тренировки. Без недомлъвки и оправдания, а единствено с дейтсвия.

Вчера пък стана ясно, че идната седмица по книжарниците в страната излиза първата биография на Григор Димитров. Тя е дело на спортния публицист Любомир Тодоров.

Книгата наблюдава пътя на Григор Димитров от Хасково до триумфа в Лондон в края на 2017 година, като в детайли разказва триумфите му при юношите, кариерата му при мъжете, мачовете му за България, неговите треньори, като внимание е отделено и на неговия живот отвън корта.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР