Светослав Витков няма да се коалира, видяхме СДС-то дори един

...
Светослав Витков няма да се коалира, видяхме СДС-то дори един
Коментари Харесай

Витков няма да се коалира, СДС и бой не могат да спретнат

Светослав Витков няма да се коалира, " видяхме СДС-то даже един пердах не може да спретне както би трябвало ", разяснява ръководителят на " Глас национален " пред БТВ.

" Единственото, което може да стане в Съюз на демократичните сили - химна да го сменят от " 45 години стигат " на " Боят настана " . Тъжно ми е, не ми е прелестно това да го виждам, само че това е действителността. Чак пък да се бият, какво толкоз има там, с цел да се бият ", изясни Витков.

 Седесарско меле в столичния културен дом
Седесарско меле в столичния културен дом " Красно село "

Румен Христов и Емил Кабаивнов се считат за съществени лица на опозиционния лагер

" Особено в случай че си приказваме за по този начин наречения десен качамак или ляв качамак - изключено, там не може да ме видите дружно със Зелени. Знаете какво направиха Зелените предишното лято, по-мръснишки номер аз не съм чувал. На президентските избори - малко преди изборите, които бяха огромните избори - бяхме в коалиция и в последния ден, когато трябваше да подаваме документи ръководителят на Зелените се скри и ние не можахме да се записваме и пропадна нашата кандидатура ", изясни Витков.

За ръководителя на " Глас национален ", " това са обръч от НПО-та, които извършват избрани поръчки и употребяват удобни тематики, за които хората се застъпват. Има и свестни хора, само че те са по митингите, те не отиват да се договарят след това по кое време да спре митингът ".

 Витков се отхвърли от Реформаторския блок
Витков се отхвърли от Реформаторския блок

Глас Народен не вижда смисъл да продължава да легитимира политическия разпад на обичайна десница
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР