Светлозара Димитрова, по-известна като Зара от първия сезон на риалити

...
Светлозара Димитрова, по-известна като Зара от първия сезон на риалити
Коментари Харесай

Горещото лято на Зара от Big Brother продължава с пълна сила

Светлозара Димитрова, по-известна като Зара от първия сезон на риалити предаването Big Brother, няма желание да се сбогува с горещото лято. Доказателство за това е една от последните ѝ фотоси, направена в Бахрейн.

На изображението брюнетката показва съвършената си фигура, позирайки по бански от две елементи. Тя е снимана в тил с обърната към обектива глава, плавайки по един от водните канали на града със SUP ръб.

A post shared by (@zara_watson_) on Oct 18, 2020 at 5:59am PDT

" Беше занимателен ден ", гласи посланието към поста ѝ, събрал повече от хиляда лайкове.

По-късно тя зарадва своите фенове с още няколко фрагмента, на които се разхожда из огромното пристанище, ситуирано на Персийския залив. На тях някогашната брачна половинка на австралийския лекоатлет Ерик Уотсън, който я възпламени по спорта, носи дънки и оранжева риза с възел в предната част, чиито дълги ръкави са навити нагоре. Визията ѝ се добавя от плетена шапка с необятна външна страна, очила с кръгла форма и кафява кожена чанта, кореспондираща с колана на талията ѝ.

A post shared by (@zara_watson_) on Oct 20, 2020 at 2:18am PDT

Заради пандемията от новия ковид, избухнала през март т.г., варненката прекара дълго време вкъщи си в Близкия Изток. Едва в последните дни на август ѝ се отдаде шанса да напусне своя " затвор ". Тогава тя се насочи към Атина, а по-късно посети и остров Корфу.

A post shared by (@zara_watson_) on Oct 15, 2020 at 1:09am PDT

Разбира се, оставяйки най-хубавото за най-после, тя не пропусна и родната земя. Бившата водеща на предаването " Къщата " се завърна във Варна, където прекара време със своята майка. По-късно тя отскочи и до София, с цел да тренира с двама от участниците във " Фермата " - Сами Хоссни и Илиян.

A post shared by (@zara_watson_) on Oct 22, 2020 at 2:07am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР