Светлините на коледната елха в Лом заблестяха с песни, танци

...
Светлините на коледната елха в Лом заблестяха с песни, танци
Коментари Харесай

Коледната елха в Лом грейна /снимки/

Светлините на коледната елха в Лом заблестяха с песни, танци и посрещане на Дядо Коледа и Снежанка, оповестиха от общината. Изявени възпитаници от всички учебни заведения, които популяризираха града в разнообразни области през годината, дружно с кмета доктор Георги Гаврилов, възпламениха коледните светлини.
„ Уважаеми съграждани, в навечерието сме на най-хубавите празници – Рождество Христово и Нова година. Раждането на Спасителя е освен знак на ново начало, само че ни изпълва с религия и вяра. За положителното въодушевление на всички вас се погрижихме тази година да изградим това прелестно коледно градче с красива елха и коледен базар. Благодаря на екипа, който направи всичко това!
Скъпи ломчани, дано магията на святата Коледна вечер влезе във всеки дом и донесе здраве, наслада, мир и берекет на вас, на вашите фамилии, близки и другари! Нека Дядо Коледа да зарадва децата с доста дарове! Весело посрещане на Коледа и Нова година! “, пожела кметът доктор Гаврилов.
В празничната стратегия се изявиха девойките и момчетата от фолклорния танцов отбор „ Хорце “, с живописен началник Венислав Рафаилов и Алесио Донеду, който е ученик на музикалния възпитател Росица Кръстева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР