Светлана Гущерова повдигна завесите на семейния архив и извади ретро

...
Светлана Гущерова повдигна завесите на семейния архив и извади ретро
Коментари Харесай

Гущерова разкри голяма тайна за съпруга си

Светлана Гущерова повдигна завесите на фамилния списък и извади ретро фотография на своя брачен партньор Християн. Оказа се, че като дете предприемачът е имал огромни абмиции, свързани с шоубизнеса и музиката, и се е изявявал във вокалната група "Бон бон ".

В най-силните й години, детската групировка постоянно имаше изяви по националната телевизия, в която и Християн Гущеров е гастролирал като реализатор. По това време той посещавал и уроци по солфеж. В тийнейджърска възраст обаче Гущеров-младши обърнал тил на музикалната си кариера, защото вниманието му към този момент било ориентирано от напълно друга сфера и почнал да се приготвя да навлиза в бизнеса на татко си Добромир.



Именно около него обаче Хриси бил във вътрешността със протичащото се и в телевизионния шоубизнес. За прочут интервал от време някогашният народен представител от Българска социалистическа партия бил продуцент на хитовото предаване "Клуб НЛО ", което се излъчваше в интервала 1996 - 2004 година Малцина знаят, че доста от предаванията са били снимани в дневната на къщата на фамиля Гущерови в Бояна.
Аа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР