Светлана Гущерова определено удари джакпот, след като стана официално госпожа

...
Светлана Гущерова определено удари джакпот, след като стана официално госпожа
Коментари Харесай

Това ли е къщата на Гущерови? Светлана сподели снимка от уникален дворец

Светлана Гущерова несъмнено удари джакпот, откакто стана публично госпожа Гущерова и роди две дечица на Християн. Скъпи тоалети, коли, екскурзии по топ дестинации - част от нещата, на които някогашната плеймейтка се любува всекидневно. За празниците Гущерова показа някои фрагменти, с които разкри дребна част от домашното огнище. 

Навръх Нова година инфлуенсърката качи фотография от доста красиво стълбище. На фотото виждаме Светлана, която е в компанията на половинката си Християн, а двамата са се разложили комфортно на въпросното стълбище. Парапетът от ковано желязо прави усещане, както и творбите на изкуството, закачени на стената. Не е ясно дали това е къщата на фамилията, само че ние знаем добре, че сходна среда подхожда много и на двамата.

Виж още: Разказ от първо лице за мръсния, скришен и цялостен със забрани живот в имението на " Плейбой "

Гущерова пък неотдавна се похвали с нов автомобил. Най-новата придoбивкa нa cъпругaтa-oтличничкa e пocлeдeн мoдeл лимузинa " Мaйбaх ", чиято цена е близо милион, пишат родни таблоиди. Имeннo зaд вoлaнa нa лукcoзнoтo вoзилo бe зaceчeнa г-жa Гущeрoвa, а малко по-късно тя шерна и стори, в което благодари на богатата си половинка.

Виж още: Джино се фука със свиреп коли, сподели и калашник 

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР