Светлана Гущерова, която вече не е плеймейтка, а омъжена жена

...
Светлана Гущерова, която вече не е плеймейтка, а омъжена жена
Коментари Харесай

Светлана Гущерова преби насред хотел плеймейтка

Светлана Гущерова, която към този момент не е плеймейтка, а омъжена жена за милионерски правоприемник, се забърка в зрелищен екшън преди няколко дни. Бившата бръчалка набила грубо своята колежка в сектора Михаела Тодорова.

Понеже надали са доста, които се сещат коя е целта, да напомним, че оборотните органи на Михаела Тодорова й донесоха купата „ Мис Плеймейт 2019 г.”.



Михаела Тодорова

Размяната на шамарите сред двете вулгарни силиконки се е разразила пред солариум в спа-центъра на хотел „ Маринела”, прецизират очевидци. Те допълват, че не е имало метод да щракнат епичната кавга, при която се разхвърчали изкуствени нокти, мигли и екстеншъни, а във въздуха се носели сполучливи избрания като „ мръсна курво”, „ парцал”, „ боклук”, „ долна проститутко” и сходни, които с идентичен триумф биха могли да бъдат съотнесени и към двете участнички в свадата.

Двубоят не е бил плануван, двете мадами изцяло инцидентно се засекли и Светлана Гущерова непосредствено се нахвърлила с юмруци, ритници и викове върху нашумялата в елита бръмчалка Михаела.

Причината за яростта й била изневярата на брачна половинка й Християн Гущеров с извънредно разкрепостената Тодорова, която преди години се изнесла от Казанлък в София в опит да пробие като модел на столичната сцена.

Светлана в допълнение била вбесена и от хвалбите на „ Мис Плеймейт 2019 г.”. Тя разправяла наляво-надясно, че Християн Гущеров я навил да преспи с него, като й платил 10 бона хонорар. Разнасяла и интимни детайлности за размери и култове, които ще спестим на читателите си, написа „ Уикенд “.

Очевидци на мелето въпреки всичко съумели да разтърват двете побойнички. По техни думи победителка е мадам Гущерова, която най-после не пропуснала да си изтрие обувките в повалената Михаела и да я заплаши, че идващия път ще й извади окото с маникюра си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР