Светлана Гущерова има две малки деца от съпруга си Християн,

...
Светлана Гущерова има две малки деца от съпруга си Християн,
Коментари Харесай

Светлана Гущерова работи за трето с помощта на астроложка

Светлана Гущерова има две дребни деца от брачна половинка си Християн, а към този момент мисли за още едно. Силиконовата красавица признава, че е подготвена още веднъж да забременее. „ С мъжа ми към този момент работим по въпроса! ”, споделя някогашният сексуален модел.

Блондинката постоянно е мечтаела за огромно семейство. Трети правоприемник изцяло се вписвал в проектите й за близкото бъдеще. Дори астроложката й предрекла, че скоро отново ще забременее –  по думите й това трябвало да се случи доникъде на 2022 година.

Интресна детайлност е, че предходните бременности на русокоската също са планувани съгласно разположенията на планетите. Светлана е луда по астрологията и не прави даже крачка, без да ревизира дали звездните въздействия са благопроятни.

„ С помощта на астроложка избрах освен деня, само че и часа, в който да се роди синът ми! ”, хвали се русокоската. Тя даде живот на дребния Добромир посредством секцио преди 1 година. Младата майка държала целия лекарски екип на операционната маса в продължения на час и половина, до момента в който настъпят точните съгласно нея минути за раждане на детето. „ Безкарайно съм признателна на моя лекар, че се съобрази с желанието ми и извади бебето в най-подходящия миг! ”, разяснява милионерската брачна половинка.

С първата си бременност Гущерова нямаше шанса да избира по кое време да роди, тъй като щерка й Анелия-Добромира се появи на бял свят ненадейно и прибързано. За благополучие, детето с днешна дата е добре, само че тогава Светлана доста се наплашила. Според осведомени тя била уверена, че завистници са я урочасали и това довело до злощастното стичане на събитията.

Хубавицата, която в миналото красеше кориците на еротичните списания, е доста суеверна. Пред свои близки се оплакала, че хората й завиждали за хубостта, а на брачна половинка й Християн – за финансовите благоприятни условия. Поради тази причина се тормозила от уроки и „ неприятни очи ”. Гущерова е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже децата си в общественото пространство. За разлика от други известни персони, тя прецизно пази наследниците си от любопитните погледи. „ Отговарям на тези от вас, които ме питат по кое време ще покажа щерка си – в никакъв случай! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал! ”, съобщи преди време Светлана и по всяка възможност ще направи същото и със сина си.

Хубавицата е безапелационна, че няма да се върне към голите фотосесии, а напълно ще се отдаде на децата си. Навремето тя не пропускаше светско празненство, но животът й радикално се промени, откогато се омъжи за милионерския правоприемник Християн. Извън уговорките си на стопанка и майка, Гущерова се занимава главно с разкрасителни процедури. Тя е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Светлана е вманиачена на тематика вънешен тип и е минала през няколко пластични интервенции на носа, настрана през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане русокоската изду и бюста си със силиконови импланти.

Миналата година пенсионираната плеймейтка започва собствен онлайн магазин за пижами, само че бизнесът й върви мъчно. Това се случва най-много поради прекомерно високите цени на продуктите - нощниците и комлектите за спане излизат към 150-200 лева за брой, което е прекалено много за джоба на средностатистическата българка. Моделите също не са кой знае какъв брой впечатляващи, разясняват консуматори.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР