Светлана Гущерова и мъжът й Християн са напът да направят

...
Светлана Гущерова и мъжът й Християн са напът да направят
Коментари Харесай

Гущерови ще направят нещо, което никой не им предричаше, Светлана не е на себе си

Светлана Гущерова и мъжът й Християн са напът да създадат нещо, което никой не им предричаше, искрено казано. Само след два месеца двамата ще отпразнуват петата си годишнина като семейство, както и своята дървена женитба.

По-суеверните ще кажат, че това е една от най-трудните години, защото е основна за това дали рутината и еднообразието на фамилните връзки е взело връх или двойката по един или различен метод е съумяла да откри формулата на щастието си. Е, наподобява Светлана Гущерова е от вторите.

Двамата имат три деца и наподобяват все по този начин щастливи като фамилна двойка, както и при започване на връзката си. Дали мислят и за четвърто дете обаче, както мнозина допускат, единствено времето ще покаже.

Любопитна детайлност, която провокира интерес в мрежата от страна на почитателите на двойката, е, че за скорошната годишнина Светлана е решила да качи Християн на аероплан и да отлетят право към Малдивите, написа " Блиц ".

Както е известно, предприемачът има боязън от самолети и ги заобикаля от години. Може би пък към този момент е пристигнало времето той да преодолее един от най-големите си страхове. Ще изчакаме и ще забележим дали проектите на Светлана ще пожънат триумф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР