Светла Георгиева е художник с индивидуални и колективни изложби в

...
Светла Георгиева е художник с индивидуални и колективни изложби в
Коментари Харесай

Художничката Светла Георгиева налага нова култура

Светла Георгиева е художник с самостоятелни и групови изложения в галерии и културни центрове в Майорка, Мадрид и Берлин. Талантливата българка взема решение да насочи част от своя креативен капацитет и в една друга сфера, която основава и развива дружно с Александър Скабрин – притежател на интериорно студио „ Скабрин “. Като началник на екип от художници в студиото, Светла създава за интериорните и строителни планове, ръчно изрисувани фрески и декоративни мазилки налагайки по този метод нова просвета в пространствените решения.

Като пионери във внасянето на артистичен лъх в дизайна, екипът на жудожничката и Александър Скабрин сполучливо показват по какъв начин изкуството в тази му форма може да бъде един дълго издирван детайл при проектирането на частно жилище, офис, обеществена постройка или заведение. Заедно с сътрудниците си от дизайнерския отдел, художниците се преценяват с всеки подробност по съответния план и по този начин дружно избират най-подходящото арт произведение, както и неговата точна локация в постройката или помещението.

За да бъде основана съвършената ръчно изрисувана картина или ефектна декоративна мазилка от време на време с много внушителни размери, за реализацията на които са нужни специфични помощни уреди, се взима под внимание съвсем всичко, започвайки от цялостната идея за дизайна и тематиката на плана, преобладаващите цветови гами, материалите и се стига до самостоятелните желания на клиента. Когато измислят хубав стенна живопис или комплицирана мазилка, екипът на „ Скабрин “ придава една характерност на плана, която се харесва освен на професионалнтие ценители, само че и на всеки търсещ ексцентричното и неповторимо в дома, работното място или там, където се забалява с другари.

Интериорният дизайн самичък по себе си е изкуство, само че комбиниран с релно създание на художник, се трансформира в инстински шедьовър и нов път за развиване на всеки дръзнал да опитва да съчетае практичното и красивото с изкуството. През 2017г. „ Скабрин “ прави следващата сполучлива стъпка към развиването си като построява изцяло независимо бутиковия жилищен комплекс „ HACIENDA Residence “, който се трансформира в перлата на многогодишния труд и опит на студиото. В хитовият план биват осъществени едни от най-внушителните картини, фрески и декоративни мазилки, както интериорно, по този начин и екстриорно, на всички места в постройката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР