Свети Влас. Мачът между Деян Топалски и молдовеца Максим Заплитний

...
Свети Влас. Мачът между Деян Топалски и молдовеца Максим Заплитний
Коментари Харесай

Деян Топалски успя да обедини сини и червени след сантиментална постъпка на ринга

Свети Влас. Мачът сред Деян Топалски и молдовеца Максим Заплитний в нощта на 2-ри август ще остане запаметяващ се, както за двамата бойци, по този начин и за феновете. Това бе последната борба за опитния Топалски, който изненадващо разгласи завършек на професионалната си кариера. Решението на столичния войник пристигна след края на мача в която „ самураят “ на Максфайт загуби.

След удар в главата на коравия молдовец Топалски счупи лявата си ръка във втори рунд от дуела. Счупването е неведнъж в кариерата на многократния първенец, който в сантиментално самопризнание пред публиката показа, че е изгубил броя на контузиите си по четирите крайника. А потребността от възобновяване и придвижване на възрастта са единствено част от претекстовете му да прекрати спортна активност. Той смъкна ръкавиците си и ги остави алегорично в средата на кръга.

Топалски не просто изправи публиката в амфитеатър „ Арена “ на крайници, а съумя да провокира сълзи в очите на някои от най-големите си последователи. Деян е любим на многохилядната фенска маса на ЦСКА, а част от правилните армейци участваха и в амфитеатър „ Арена “ за бойното шоу в Свети Влас. С овации и на крайници почитателите на „ Левски Запад “ също изпратиха с достолепие боеца в неговата последна борба на кръга. Синята столична агитка бе в амфитеатър „ Арена “ с цел да поддържа своя любимец от файт картата - боксьора Григор Саруханян. Верните сини почитатели реагираха неотложно след откровените самопризнания на Деян Топалски под прожекторите на кръга.

Макар и за малко двете футболни фенски маси, които обичат и бойните спортове на процедура се сплотиха в мъжката постъпка на Деян Топалски.
В своето признание той откровено сподели: „ Човек би трябвало да знае по кое време да спре. Този миг пристигна. “

И въпреки всичко измежду присъстващите имаше и удовлетворен от изненадващото решение на боеца да приключи кариерата си. И това бе очарователната брачна половинка на Деян Топалски, която стоеше до кръга и бе очевидец на прочувствените моменти. Николета показа откровено, че е удовлетворена от чутото решение на своята половинка. Защото претърпява мъчно всеки идващ мач през годините, всяка контузия, всяка подготовка съпроводена с настроения и режим на боеца.

Спортсменски се отнесе и Максим Заплитний, чиято корава глава счупи ръката и на Александър Петров в „ Максфайт 45 “. Молдовецът поздрави своите съперници и показа непретенциозно, че усеща България близка, угрижен е за здравето на съперниците си от кръга и желае да е част от огромното семейство на „ Максфайт “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР