Светът трябва да се подготви Русия да използва фиктивните“ референдуми

...
Светът трябва да се подготви Русия да използва фиктивните“ референдуми
Коментари Харесай

Столтенберг: Русия ще използва фиктивните референдуми, за да ескалира войната

Светът би трябвало да се приготви Русия да употребява " фиктивните “ референдуми в Украйна, с цел да твърди, че съветската територия е атакувана с оръжия на НАТО, съобщи генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг в изявление пред CNN .

" Точно за това би трябвало да сме готови, че Русия ще употребява тези фиктивни гласувания за по-нататъшна ескалация на войната в Украйна “, съобщи той в петък.

" Но тези гласувания нямат легитимност и, несъмнено, не трансформират нищо “, съобщи той, повтаряйки няколко западни водачи.

" Отговорът на НАТО е да ускори поддръжката. Най-добрият метод да се постави завършек на тази война е да се укрепят в допълнение украинците на бойното поле, тъй че те да могат на някакъв стадий да седнат и да реализират решение, което е задоволително за Украйна и резервира Украйна като суверенна самостоятелна нация в Европа “, добави генералният секретар

" Подкрепям посланието на [украинския президент Владимир] Зеленски, че те [хората] не би трябвало да вземат участие в тези референдуми “, означи Столтенберг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР