Светът скърби за един от най-великите спортисти на нашето време

...
Светът скърби за един от най-великите спортисти на нашето време
Коментари Харесай

Светът скърби за Брайънт

Светът скърби за един от най-великите спортисти на нашето време - Коби Брайънт. Не просто баскетболист от друга вселена, а образец, ентусиазъм и голямо сърце, отдадено на играта!

В продължение на 20 години той остана правилен единствено на един тим - " Лос Анджелис Лейкърс ", с който завоюва 5 шампионски трофеи. В НБА Коби изигра повече от 1200 мача, в които означи близо 34 000 точки. Това го прави четвъртият най-хубав изпълнител в историята.

Приживе Коби беше знак. На човещина и харизма.
Хиляди прочувствени почитатели се събраха пред залата на " Лейкърс " (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Коби Брайънт и 13-годишната му щерка починаха в злополука с хеликоптер в неделя
Реакцията на фенове не закъсня на всички мачове, във всички спортове.

Най-засегнати бяха звездите на НБА. " Няма думи, които да опишат болката, през която преминавам от загубата на моята племенница Джиджи и моя брат Коби. Обичам ви и ще ми липсвате. - написа близкият му другар и съотборник в " Лейкърс " Шакил О`Нийл .

Подобно беше и посланието на Майкъл Джордан. Той дефинира Брайънт като един от най-великите баскетболисти.

С какво ще запомним Коби Брайънт Великият баскетболист почина на 41-годишна възраст
Безсилен да напише обръщение в обществените мрежи беше различен от най-големите - Леброн Джеймс , чиято реакция при кацането на самолета на " Лейкърс " в Лос Анджелис споделяше задоволително.

По време на вчерашните мачове в НБА доста от тимовете нарушиха двете правила по 24 и 8 секунди в памет на легендата на баскетбола, който носеше точно тези два номера. Нямаше тим в НБА, който да не уважи обществено личността на Коби.

Новината докосна и огромните във футбола. В " Инстаграм " Меси и Роналдо нарекоха Коби талант и ентусиазъм, а Христо Стоичков написа : " Остави ни най-харизматичният състезател в света. Почивай в мир! "

Президентът Доналд Тръмп и предшественикът му Барак Обама, Леонардо ди Каприо, Новак Джокович, Люис Хамилтън, Лени Кравиц... целият свят - всички обичат и тъгуват за Коби Брайънт.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР