Светът се тресе, а родните плеймейтки показват дупета, гърди, сухожилия

...
Светът се тресе, а родните плеймейтки показват дупета, гърди, сухожилия
Коментари Харесай

Пошло и грозно: Деси Фотосесията почти си показа интимните части

Светът се тресе, а родните плеймейтки демонстрират дупета, гърди, сухожилия и интимни елементи. В последно време Instagram се е трансформирал в азбучник, само че това не е проблем. Всеки самичък си преценя кого да следва.

Деси Фотосесията обаче малко прекали с някои от фотосите, които споделя на сторита в обществената мрежа. Димитрова е огромна пътешественичка, само че точно едно фото малко тормози почитатели, които ни сигнализираха.

" Какво е това? Пошло е! ", считат някои, само че очевидно мис Фотосесия не е на това мнение, откакто е шернала въпросната фотография. Каква е толкоз фотографията ли? Ами, тя няма потребност от доста пояснение, тъй като всичко се вижда:

Виж още: Ще има ли скоро секс? Дениз Хайрула отговори на най-интересния въпрос

 Instagram

Защо Фотосесията е решила да се изпляска по този начин, остава загатка. Факт е обаче, че мадамата е в супер фит форма и си проличава, че не просто тренира, а и следи диетата си. Подкожните мазнини евентуално са много малко, само че сътрудниците от спорта се изрекоха по въпроса: Да си похапва повечко, че на остарели години кльощавите се се сбабичосват доста бързо. Е, тя има опит с другите вещества за попълване на бръчки, тъй че да не я мислим Деси.

Виж още: Кати от Украйна: За войната, страховете и вярата за бъдеще

Изображение: https://www.instagram.com/desi_dimitrov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР