Светът остана потресен, когато през 1992 г. принц Чарлз и

...
Светът остана потресен, когато през 1992 г. принц Чарлз и
Коментари Харесай

Документален филм разкри истината за брака на Чарлз и Даяна

Светът остана покъртен, когато през 1992 година принц Чарлз и принцесата на народа - Даяна, оповестиха своята разлъка. Техният бракоразвод бе финализиран четири години по-късно - през 1996 година Връзката посред им не спря да бъде обсъждана даже и след края, тъй като се разнесоха клюки, че принцът не е бил правилен на Даяна по време на брака им.

И макар несъгласията сред майката на Чарлз - кралица Елизабет II, и Даяна по повод спазването на кралския протокол, Нейно Величество никога не упреква Даяна за края на брака със сина й. Това сензационно заявление идва от документалния филм на Робърт Лейси, предава The Express, представен от обстоятелства.бг.

В програмата, наречена „ Принцесата от замъка ”, Лейси споделя: „ Би било огромна неточност, в случай че някой каже, че кралицата упреква Даяна за случилото се. Дори считам, че тя и брачният партньор й - принц Филип, упрекнаха най-много принц Чарлз, тъй като, както се разбра по-късно, той към този момент беше прочувствено привързан с друга жена ”.

От документалния филм се схваща също по този начин, че починалата принцеса се е обръщала към свекърва си за прочувствена поддръжка. Кралският сътрудник Ингрид Сюърд разкри: „ Никой не се вижда с кралицата без предварителна спогодба, само че Даяна чакаше, до момента в който не си тръгне и последният клиент. Дори от време на време едвам изчакваше някой да си тръгне, с цел да влети при нея и да поплаче на рамото й. Тя споделяше: „ Всички ме ненавиждат, аз ненавиждам сестра ми, ненавиждам майка ми, ненавиждам брачна половинка ми ”, а кралицата не знаеше по какъв начин да се оправи с сходен вид прояви. Тя много постоянно не знаеше по какъв начин да постъпи с Даяна ”.

Веднъж разведен обаче, Чарлз най-сетне можеше да бъде с дамата, в която е влюбен от 70-те години насам - Камила Паркър Боулс. Двойката се венча през 2005 година и от този момент е неразделна.

След развода Даяна стартира връзка с Доди ал Файед, само че не след дълго и двамата изгубиха животите си трагично, едвам година след формалното завършване на развода.

Сега излиза наяве, че кралицата е огромен почитател на Камила, която е голяма поддръжка за принца на Уелс. В тирада по случая 70-годишнината на Чарлз Елизабет II отдаде чест на това, което Камила прави за сина й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР