Светът не се обединява срещу най-антисемитския режим на планетата. Това

...
Светът не се обединява срещу най-антисемитския режим на планетата. Това
Коментари Харесай

Нетаняху за Иран: Светът не се обединява срещу най-антисемитския режим на планетата

Светът не се сплотява против най-антисемитския режим на планетата. Това разгласи министър председателят на Израел по време на Световния конгрес за Холокоста в Йерусалим пред международни водачи, написа " Таймс ъв " Израел ".

Бенямин Нетаняху има поради Иран. Той е смутен, че международните водачи не са заели " единна позиция против най-антисемитския режим на планетата ".

" Израел благодари на президента Тръмп и вицепрезидента Майк Пенс, че се опълчиха на тираните от Техеран, които заплашват стабилността в Близкия изток и целия свят ", сподели той и добави: " Призовавам всички държавни управления да положат старания за опълчване на Иран ".

Министър-председателят е хазаин на Петия Световен конгрес за Холокоста в Йерусалим тази седмица.

Той неведнъж съпостави Ислямската република с Нациска Германия.

Според него това е един режим, който намерено се пробва да се снабди с атомни оръжия и да унищожи единствената еврейска страна.

Пенс е един от десетките международни водачи, които вземат участие на форума. Сред тях са съветският президент Владимир Путин, френският държавен глава Еманюел Макрон, принц Чарлз и други. Събитието е във връзка 75 година от освобождението на " Аушвиц ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР