Светът на Златните момичета остави без дъх феновете на художествената

...
Светът на Златните момичета остави без дъх феновете на художествената
Коментари Харесай

"Златните момичета" заплениха и Пазарджик

Светът на " Златните девойки " остави без мирис почитателите на художествената гимнастика в Панагюрище. Спектакълът на българските грациии разсъни мощни патриотични усеща по трибуните, които приветстваха появяването на капитана на ансамбъла-жени Симона Дянкова в униформата на Райна Княгиня.

" За мен довечера това беше най-хубавото прекарване – откриването на този театър. Аз бях с дубликата на роклята и знамето, и се почувствах доста горда от всичко, което вършим ", сподели Дянкова.
Грациите ни потопиха публиката в света на златните девойки (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Специално присъединяване в шоу-спектакъла взе олимпийската медалистка от Рио 2016 Михаела Маевска
Час и половина феновете следиха със спотаен мирис съчетанията на " Златните девойки ".

" Още има неспокойствие в действителност. Чувствам се уверена, само че постоянно ке вълнувам, когато излизам пред аудитория. И се надявам това да не изчезне, тъй като доста ми харесва ", показа Катрин Тасева.

" Много щастливи,много удовлетворени, доста заредени, тъй като успяхме да спечелим две квоти, да спечелим медалиот международното състезание ", разяснява Илиана Раева - ръководител на Българската федерация по художествена гимнастика.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР