Светът на хазарта отдавна е излязъл извън рамките на спорта.

...
Светът на хазарта отдавна е излязъл извън рамките на спорта.
Коментари Харесай

Букмейкър: Йорданка Фандъкова печели вота в София

Светът на хазарта от дълго време е излязъл отвън рамките на спорта. Коефициентите на уеб страниците за залагания, постоянно са сериозен знак за публичните настроения преди изборите във всяка страна. Един от водещите български букмейкъри Winbet, предлага залози за идните кметски избори в София и Пловдив. Според Winbet, Йорданка Фандъкова е любимец за нов мандат като кмет на Столицата. Актуалният коефициент за нея e 1.56. Интересно е, че ставката за претендента на ГЕРБ падна доста, откакто откриващият коефициент беше – 1.74. На втора място е Мая Манолова с коефициент 2.05, като нарастването там е от 0.2 десети. Следват арх. Борислав Игнатов, Ангел Джамбазки и представителят на “Спаси София”. Коефициентите за тях са непроменени, надлежно 5, 6 и 9.

Очакванията на Winbet внезапно се разминават с резултатите от изследванията на някои социологически организации. “Маркет линкс” регистрира 36% поддръжка за Мая Манолова против 32% % за сегашния кмет. “Сова Харис” дава доста преимущество на Фандъкова с 31.2%, против за 24.7% за Манолова.

В Пловдив с най-нисък коефициент още веднъж е претендент на ГЕРБ – Здравко Димитров. Залози за него се одобряват на 1.73. С съвсем равни шансове е издигнатият от Вътрешна македонска революционна организация – Славчо Димитров. Представителят на Българска социалистическа партия, Николай Радев е считан за новобранец при коефициент 6.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР