Светът на ароматите е наистина субективен. Вашият отличителен аромат може

...
Светът на ароматите е наистина субективен. Вашият отличителен аромат може
Коментари Харесай

Историята на най-популярния парфюм, по който полудя TikTok

Светът на ароматите е в действителност индивидуален. Вашият характерен мирис може да е нечия непозната визия за пъкъл, само че има нещо завладяващо в цялата тази игра на сетива. Понякога обаче се появява парфюм, който завладява света като стихия и се трансформира в културен феномен.

В продължение на няколко години това беше Le Labo Santal 33, мирис, който бързо се трансформира в тематика за диалози на всички седмици на модата от Лондон до Париж. Преди това шлагери бяха „ цветната бомба” на Viktor & Rolf и Gypsy Water на Byredo.

Сега? Всички са луди по Baccarat Rouge 540, основан от Франсис Куркджиян – международно прочут парфюмерист и може би един от най-великите на всички времена. Той е индивидът, който стои зад цялостен набор от емблематични аромати.

Но Baccarat Rouge 540 напълно не е нов. За първи път стартиран през 2015 година, ароматът е резултат от дългогодишно съдействие сред Куркджиян и Baccarat, френски производител на кристали.

„ В края на 2013 година Даниела Рикарди, президентът на Baccarat, ме помоли да основа характерен мирис, който да означи честването на 250-ата годишнина на компанията. Представих си парфюм, наименуван Baccarat Rouge 540, който съществува единствено в 250 номерирани кристални бутилки. След лансирането знаех, че е добър, тъй като щом го сложех, получавах доста похвали. "

Всъщност, шумът, който се подвига към парфюма, е толкоз необикновен, че парфюмеристът взема решение да му даде нов живот, пускайки го в емблематичната бутилка на Baccarat като част от личната си къща - Maison Francis Kurkdjian. Днес можете да закупите цяла серия - истинската парфюмна вода, парфюмният дестилат, свещ, мъгла за коса, масло за тяло и крем за тяло.

„ Още от каменната епоха сме основани да разпознаваме храната, а Бакарата има висококалорична миризма на леко изгоряла захар. Това значи, че съгласно мозъка той ще ви даде сила да се борите с всички рискове. Това, което споделям, е, че сме положителни в откриването на калорични миризми.” споделя парфюмният публицист Дю Парк.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР