Светът, който ни заобикаля, изисква от нас да съвместяваме множество

...
Светът, който ни заобикаля, изисква от нас да съвместяваме множество
Коментари Харесай

Един ден с новия Galaxy Z Flip4: Телефонът за по-гъвкаво ежедневие

Светът, който ни заобикаля, изисква от нас да съвместяваме голям брой “функции ” - да бъдем гъвкави, да можем да отговорим на всяко предизвикателство, да бъдем бързи, постоянно в крайник с модата и да снимаме и отразяваме заобикалящата ни среда по изобретателен метод.

Именно Samsung Galaxy Z Flip4 е телефонът, който може да ви помогне да постигнете всичко това с лекост. Той би могъл да бъде до вас и да ви поддържа когато и да е от седмицата, без значение от това, дали имате тежък работен ден, смятате да спортувате, да се видите с другари или пък да изкачите следващия планински връх, който сте набелязали в своя бъкет лист.

Ето за какво:

Той е стилен, еластичен и мощен

може елементарно да се побере във всеки джоб, което го прави извънредно комфортен сателит във всевъзможни житейски обстановки. Той е по едно и също време мощен, дребен и стилен, когато е прегънат, и безусловно пълноразмерен смарт телефон, когато е разгънат.

Galaxy Z Flip4 разполага с 1,9-инчов челен екран, който ще ви даде опция да употребявате още повече функционалности, без да е належащо даже да отваряте телефона си. Така, да вземем за пример, по време на утринния си крос можете да организирате диалози или да отговаряте на известия напълно от външния екран.

За бърз достъп имате опция да подредите на предния екран и обичаните си приложения, които употребявате всекидневно. Така ще можете да боравите елементарно със смарт телефона си, до момента в който чакате на опашка за утринното си ароматно кафе или пък до момента в който бързате за идната си среща. 



Не се плаши от рухване, надраскване и даже от вода!

Samsung Galaxy Z Flip4 е планиран, с цел да бъде здрав, устойчив и по едно и също време с това хубав. Той би могъл да ви придружи на всяко уикенд странствуване, даже и то да е на непристъпно място в планината. Той е екипиран с извънредно здравото стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, а пантата му е предпазена от Armor Aluminium - най-здравият алуминий в Galaxy досега.. Galaxy Z Flip4 не би могъл да се тормози даже от водата, тъй като е водоустойчив и би могъл да издържи във водни условия на дълбочина 1,5 метра до 30 минути, без да се повреди.

Ще ви помогне да заснемете живота си от нов ъгъл

FlexCam на Galaxy Z Flip4 ще ви помогне да заснемете фотоси и видео по нов еластичен метод. Поставяйки телефона на разнообразни позиции и отчасти прегънат, бихте могли да употребявате нови гледни точки и всевъзможни ъгли, освен това без да е належащо да носите със себе си трипод. Добрата вест тук е, че FlexCam функционалността е усъвършенствана за работа с най-популярните обществени платформи, в това число Instagram, WhatsApp и Фейсбук, тъй че можете непосредствено да споделите фрагментите със своите другари и почитатели.

Quick Shot пък е функционалност, с която можете да заснемате селфита с главната камера на телефона, което ги прави по-висококачествени и професионално изглеждащи. Ако пък снимате видео, можете елементарно да превключите от Quick Shot към Flex режим, с цел да продължите снимането без ръце, без да спирате записа. Така можете да извършите впечатляващи рийлсове за Instagram и да заснемете под любопитен ъгъл всяко свое премеждие. 



Добрите вести, обаче, не свършват дотук. Случвало ли ви се е да се съберете на празненство с другари и по-късно да установите, че на нито една от фотосите ви не изглеждате добре, просто тъй като е било прекомерно мрачно. Nightography опциите на камерата решавт този проблем, защото даже при нищожно осветяване обектите се виждат задоволително ясно и детайлно с помощта на уголемените пиксели на широкоъгълния обектив. С функционалността Super Night Solution пък имате опция да заснемате и видеа на мрачно, тъй че да имате чудесни фрагменти от последната си изява в обичания ви кареоке бар. Изумително, нали?

Можете да го персонализирате по отношение на стила и настроението си

С помощта на Galaxy Themes Z Flip4 може да се персонализира по отношение на стила и настроението ви, както и да се трансформира по отношение на деня от седмицата. Бихте могли, да вземем за пример, да го превърнете в настоятелен телефон през работните дни и в занимателен сателит през почивните. На екрана можете да сложите лични фотоси и даже видеоклипове, да персонализирате циферблата на часовника и даже да поставите AR емоджита.

В допълнение към това, смарт телефонът се предлага в пастелните цветове Bora лилаво, розово златно, графит и небесносиньо, които със своя предпазлив жанр се комбинират елементарно и прелестно с всевъзможен тип облекло. 



Отворен е за видео чат с всички

С помощта на приложението Гугъл Meet можете да употребявате за видео чат по голям брой изобретателни способи. Просто сгънете телефона, поставете го на подобаваща повърхнина и започнете диалог, без да е належащо да го държите в ръцете си. Така можете да говорите с приятелите си до момента в който готвите, чистите или пък до момента в който вършиме извършения в парка.

Ако пък търсите изобретателни способи да се свържете със своите близки, които живеят в чужбина, можете да организирате даже кино вечер, благодарение на телефона си. Така посредством синхронизираните видеоклипове можете в действително време да забележите по какъв начин всички реагират на кино лентата, който гледате дружно.

Успяхме ли да ви вдъхновим? Позирайте със своя Galaxy Z Flip4 и участвайте в конкурс с общ награден фонд 30 000 лева Не се тормозете, в случай че не притежавате телефона - можете да посетите някой от магазините на комерсиалните сътрудници на Samsung и да се снимате с него. Повече информация ще намерите на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР