Свеж хумор, комични перипетии и забавни морски емоции очакват зрителите

...
Свеж хумор, комични перипетии и забавни морски емоции очакват зрителите
Коментари Харесай

Слънце, море и смях в All Inclusive“

Свеж комизъм, комични премеждия и занимателни морски страсти чакат феновете на Нова телевизия този понеделник от 21.00 ч. с първия епизод на сериала „ All Inclusive “.

Една щура почивка, изпълнена с доста смях, малко сълзи, непредвидени обрати, същинско другарство и доста обич. Сценарият споделя историята за вълнуващото лятно премеждие на две другарски фамилии. Ваканцията им на Черноморието се оказва по-различна от предстоящото и им сервира неподозирани житейски уроци.

Приятелите схващат, че мечтаният 5-звезден разкош не може да се съпостави с лукса човек да има семейство и близки, с които да посреща хубавите, само че и сложните моменти в живота. Колко изменени ще се завърнат героите от приключението – следва да разберем през идващите месеци.

Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев ще изиграят основните функции в щурата лятна комедия.

Свежо въодушевление носи и едноименната ария, основана особено за сериала „ All Inclusive “, в осъществяване на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР