Сватбени камбанки зазвучаха в bTV и Нова телевизия. Красива участничка

...
Сватбени камбанки зазвучаха в bTV и Нова телевизия. Красива участничка
Коментари Харесай

Сватбени камбанки в bTV и NOVA! Хубавица от Фермата приста...

Сватбени камбанки зазвучаха в bTV и Нова телевизия. Красива участничка от " Фермата " пристана на мачо от " Игри на волята ".



Стюардесата Цветелина Лозанова от „ Фермата “ 7 разгласява в Инстаграм фотография с мъжа, с който бе на Нова година в Дубай. Става дума за водача Иво, който бе в „ Игри на волята “ 2020 и бе изхвърлен от младата Джералдин. Авиаторът бе в спор с прочувствената Катерина, която доста се зарадва, когато той бе заставен да напусне шоуто. Днес той е благополучен с Цвети, с която се срещнали на работа.

Ето по какъв начин му се изясни в обич стюардесата, която имаше задявка с Виктор във „ Фермата “: „ На първо място любовта е другарство. Благодаря, че не ме остави в нито един миг, даже и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато хвърча застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме дружно, падахме доста, нямахме нищо и въпреки всичко имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, тъй като всеки ден е магия! “ – написа 27-годишната дама. Влюбените са дружно от 2020 година, само че са минали през две раздели, написа HotNews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР