Сватбената трилогия на Кортни Кардашян и Травис Баркър завърши с

...
Сватбената трилогия на Кортни Кардашян и Травис Баркър завърши с
Коментари Харесай

Вече за последно: Кортни Кардашян сключи брак с Травис Баркър

Сватбената трилогия на Кортни Кардашян и Травис Баркър приключи с гала в палат в Портофино, Италия. Двамата разгласиха в Инстаграм фотография, на която се целуват пред олтара, с надпис „ Щастливи вечно “, оповестява Асошиейтед прес.

По-късно Кардашян добави още една фотография, под която написа: „ Представяме господин и госпожа Баркър “.

Кортни избра за сватбата бяла къса рокля с корсет и дълъг воал, а Травис заложи на черен костюм. Сватбените тоалети и на двамата са дело на „ Долче и Габана “, съгласно списание „ Пийпъл “.

Сватбата се състоя в средновековния палат Кастело Браун, с аспект към залива Портофино, заяви TMZ.

Церемонията в Италия е край на сватбената сага на Кортни и Травис. Двамата „ репетираха “ със женитба, проведена от подражател на Елвис в Лас Вегас. Бракът се оказа нелегитимен. Последва скромна гала, към този момент с документ, в Санта Барбара, Калифорния.

Гостите на сватбата дойдоха в Портофино в петък. Малкото селце и курорт, на крайбрежието на италианската Ривиера, е известно с многоцветните си къщи и кристално зелена вода.

Фотографите снимаха двойката, дружно с останалата част от клана Кардашян-Дженър и дъщерята на Баркър - Алабама, при идването им в петък и в събота, на път за обяд.

Риалити звездата, която е на 43 години, и барабанистът на „ Блинк-182 “, на 46 години, са видяни в лодка да се целуват под парещото слънце – Кортни с тишърт с бандата на своя обичан, а той в желания си жанр – без риза, с множеството си татуировки на показ.

Според информация е планувано огромно празненство в Лос Анджелис.

Баркър и най-възрастната сестра Кардашян публично афишират връзката си в Инстаграм при започване на предходната година. Травис предлага брак на Кортни през октомври, с пръстен от червени рози.

Преди да срещне Травис, Кортни има дълга връзка със Скот Дисик, от който има три деца. Баркър е бил женен два пъти. Първият му брак с Мелиса Кенеди продължава девет месеца. Развежда се с Шана Моуклер през 2008 година Двамата се женят през 2004 година и имат две деца - Ландън на 18 и Алабама на 16 години.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР