Свързваме есента с падащи листа, земни цветове, ухание на канела

...
Свързваме есента с падащи листа, земни цветове, ухание на канела
Коментари Харесай

Забавен тест разкрива какви промени ви очакват тази есен

Свързваме есента с падащи листа, земни цветове, благоухание на канела и несъмнено – с тиквите. Тиквите могат да бъдат с изключение на основа за нещо вкусно, също по този начин и чудесна есенна украса. Днес споделяме с вас един занимателен тест. Пред вас има три тикви – черна, златна и бяла. Всяка една разкрива какви промени ви носи есента, само че също по този начин ви носи и съвет. Изберете си тиква и вижте.

Черна тиква

Изборът ви на тиква разкрива, че есента ще ви донесе доста значим урок. Изпитания няма да липсват, само че те ще са нужни, в случай че желаете в живота ви да се случат позитивни промени. Може би е настъпило време, в което да напуснете зоната си на комфорт.

Есента за вас е подобаващ интервал за приемане на нови познания, придобиване на нови умения, които ще ви оказват помощ да постигнете задачите си. Ако на пътя ви има компликации, знайте, че те са краткотрайни, само че някои от тях може да се окажат нови благоприятни условия, нови порти, които да ви донесат блага.

Златна тиква

Докато за някои есента е сезон, който свързват с дъжд, тъмно време и потиснатост, то вие несъмнено няма да имате сходни настроения. Златна е есента за вас, която ви носи доста хубави промени, повече креативност, хъс за триумфи.

Есента ще бъде идеалният интервал за вас да изживеете нещо ново, може би даже да пътувате за малко някъде. Ще имате смелостта да започнете нещо ново, да поемете в посоката, която желаете. Най-хубавото е, че увереността ви ще нараства с всяка нова стъпка.

Бяла тиква

Изборът ви на тиква демонстрира, че има възможност да се борите по някакъв метод за свои права, за правдивост. Бъдете смели, тъй като есенното слънце ще ви огрее и стопли. Усилията ви в дадена област, положителните планове, няма да са напразни, тъй като най-сетне ще постигнете това, за което мечтаете и за което работите от месеци. Важно е обаче да се пазите от интриги и да не се пробвате да стигнете до триумфа, отстранявайки по непочтен метод конкуренцията. Есенните промени ще ви покажат, че положителната връзка е основна за триумфите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР