Свързани устройства или конзоли? На най-голямото в света изложение на

...
Свързани устройства или конзоли? На най-голямото в света изложение на
Коментари Харесай

Конзоли срещу облаци - акцентът на изложението на видеоигри в Кьолн

Свързани устройства или конзоли? На най-голямото в света ревю на онлайн игри стотици хиляди почитатели се събраха, с цел да видят гейминг звездите и да дадат противоположна връзка, която може да дефинира дали нова игра е шлагер или неуспех.

Изложението gamescom, което отвори порти в Кьолн тази сряда и завършва през днешния ден, е адресирано към потомство, което прекарва по-голяма част от времето си играейки, в сравнение с пред тв приемника, споделя " Ройтерс ". Звезди в сектора към този момент натрупат пари, каквито получават и професионалните футболисти или тенисисти при триумфа си. Миналия месец на международната купа по " Фортнайт " американският младеж Кайл Гиърсдорф взе премия от 3 млн. $.

Тази година фокусът бяха игрите посредством облачни технологии и набор от свързани устройства - крачка настрана от обичайните конзоли като " Плейстейшън " и Xbox. Феликс Фалк от gamescom споделя: " Игрите на облак са доста значима наклонност - става дума за това да можеш да играеш на най-хубавите, най-новите игри на процедура на всяко устройство, тъй като същинският акаунт е на облак. "

 Конзоли против облаци - акцентът на ревюто на видеоигри в Кьолн
© Reuters

Феновете имат опция да видят по какъв начин идолите им показват игра на идни артикули, а разработчици и анализатори от сектора следят опашките и интервюират гости, с цел да оценят кои игри ще станат шлагери. Според Йенс Коше от немско поделение на " Електроник артс " на определени играчи се демонстрират новите артикули и вследствие на тяхната оценка може избрани неща в игрите да се доразвият в допълнение.

Смята се, че геймърите в света са към 2.6 милиарда Те ще изхарчат близо 148 милиарда за игри и свързани с тях артикули. Очаква се до 2021 година сумата да се усили до 174 милиарда, до момента в който все по-голямата съгласуваност прави игрите по-популярни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР