Свързани новиниОбщинският съвет в Пловдив ще гласува пускането на търг

...
Свързани новиниОбщинският съвет в Пловдив ще гласува пускането на търг
Коментари Харесай

Община Пловдив продава паркинга до „Каспела”, наддаването започва от 565 хил. лева

Свързани вести

Общинският съвет в Пловдив ще гласоподава стартирането на търг на паркинга, който е до УМБАЛ „ Каспела ” в регион „ Западен ”. Имотът от 2,6 дка и се намира директно до жп линиите и пробива сред двата квартала.
Прочетете още
В момента той е даден чартърен на компания, която го стопанисва като заплатен паркинг. Отреждането на парцела е точно за паркинг, като капиталовото желание за него е пристигнало от частната болница.

Местният парламент би трябвало да дефинира и начална цена на горест, като съвсем несъмнено ще се стъпи на пазарната оценка, която е 565 700 лв..  Наддаването ще бъде скрито, което значи, че далият най-високата оценка ще придобие парцела.

Въпреки че статута на парцела е за паркинг, неговото отреждане може да бъде променено и да се осъществя строително желание.

Други три оферти касаят търгове за прилежащи парцели на ул. „ Добродол ” в регион „ Северен ” с величина сред 400 кв.м и 465 кв.м.  Общата повърхност на терените е към 1300 кв.м,а на всеки пазарната цена, която евентуално ще бъде и начална на търга, е сред 287 000  и 330 000 лв..  Статутът на всеки от парцелите разрешава 5-етажни строителство до 15 метра със 70%  застрояване и Кинт 2.

Общинарите ще гледат още няколко имотни оферти, които касаят продажба на земя на притежатели на здания, както и разрешителни за надстрояване на постройки с отстъпено право на градеж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР