Сваля ви Асен Блатечки? Четете внимателно! Фалшив профил на секссимвола на

...
Сваля ви Асен Блатечки? Четете внимателно!
Фалшив профил на секссимвола на
Коментари Харесай

Блатечки сваля наред красавици в нета, причината ще ви изуми

Сваля ви Асен Блатечки? Четете деликатно!

Фалшив профил на секссимвола на българското кино вилнее из обществените мрежи, научи „ Телеграф “. Родни хубавици се оплакаха, че човек, представящ се с името на артиста, им насочва провокативни оферти в обществената мрежа Инстаграм.

Проверка на „ Телеграф “ в Инстаграм сподели, че звездата от „ Стъклен дом “ има единствено един формален профил, в който артистът споделя фотоси както от персоналния, по този начин и от професионалния си живот.

В профила препис на Блатечки има единствено 700 почитатели, а той самият следва над 1500 профили, най-вече дамски, и то на известни родни хубавици, сред които този на модела Златка Димитрова.

Съдържанието в Инстаграм, кръстен на латиница Assen Blatechky, е цялостно със фотоси на артиста, като множеството от тях биха могли да бъдат открити свободно в интернет пространството. В същинския си профил Асен има съвсем 30 000 почитатели, а името му е Asen Blatechki.

Преди известно време в светските среди се заприказва, че Блатечки е разграничен с настоящата си половинка - модела Диляна Попова, а една от аргументите била точно слабият ангел на артиста към дамите. Според клюката не една, а поредност от изневери са довели до края на връзките им.

Истината лъснала нескрито, когато момиче на възрастта на огромната щерка на артиста, с което той си пишел, изпратило кореспонденцията си на неговата половинка. Оправданието на артиста тогава е, че това са подправени чатове.

Не за първи път Блатечки излиза от правия път. Припомняме, че мачото се раздели с първата си жена Катерина, откакто тя разкри връзката му с моделката Диляна Попова.
Свързани вести Нещо необикновено се случи с Блатечки след Диляна Попова Кръв му капе от сърцето: Диляна нанесе заплашителен удар на Асен Блатечки с Дичо Диляна Попова скъса синджира след Блатечки, не е била по-секси СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР