Suzuki спечели Световното първенство по MotoGP 2020 след две десетилетия прекъсване.

...
Suzuki спечели Световното първенство по MotoGP
2020 след две десетилетия прекъсване.
Коментари Харесай

Suzuki отпразнува седмата си световна титла в MotoGP със специален Swift

Suzuki завоюва Световното състезание по MotoGP 2020 след две десетилетия спиране. Това е седмата корона на Световния шампионат на MotoGP за марката и с цел да означи случая, компанията пусна лимитирана серия на един от най-популярните дребни автомобили в света. Кръстен Suzuki Swift Sport Hybrid World Championship Edition, този специфичен модел е стеснен до само до седем единици – по един автомобили за всяка от седемте световни титли. За страдание, лимитираната серия ще бъде налична единствено в Италия.

Изданието Swift Sport Hybrid World Championship идва боядисано в блестящите три цвята на официалната бегачка Suzuki GSX-RR на Team Ecstar. Докато корпусът на това специално издание Swift е оцветен в железно синьо, колонките и покривната линия са завършени в противоположен черен колорит. Междувременно покривът е в сребро и дори има много фънки спортна линия с марката на компанията по дължината на автомобила.

Но нещата не свършват единствено с боята - Swift World Championship Edition също по този начин получава спортна дифузионна плоча, двойни накрайници на ауспуха и по-големи 17-цолови джанти.В интериора си специалното издание Swift предлага акцентирани корнизи на панелите на вратите, трансмисионния тунел и централната подпора. Облицовките на таблото и подлакътниците от страна на водача и пасажера са във флуоресцентен жълт цвят.

На таблото има номер на всяка кола в ограниченото издание и подпис на Джоан Мир - мотоциклетистът, с който Suzuki спечели Световното състезание през 2020 г. - изписани на таблото на автомобила.

Под капака си Swift Sport Hybrid World Championship Edition е идентичен с световно продавания Swift Sport Hybrid. Това значи, че той се задвижва от 1,4-литров турбо-бензинов мотор, който е сдвоен с 48V хибридна настройка включваща дребен електромотор с мощност от 13 к.с. Силовият елемент има обща мощност 127 к.с. и 235 Нм оптимален въртящ момент. Елмоторът работи като запалител и генератор, а също по този начин оказва помощ при стартиране от място, а при прекъсване работи в рекуперационен режим. Двигателят работи с 6-степенна механична кутия, като мощността се изпраща единствено към предните колела. Swift Sport Hybrid може да достигне максимална скорост от 210 км / ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР