Suzuki Motor Corporation представи новите Address 125 и Avenis 125,

...
Suzuki Motor Corporation представи новите Address 125 и Avenis 125,
Коментари Харесай

Suzuki представи новия Address 125 - видео

Suzuki Motor Corporation показа новите Address 125 и Avenis 125, на INTERMOT – Международният мотосалон в Кьолн от 4 до 9 октомври. Продажбите им в Европа ще стартират от пролетта на 2023 година

Новият Address 125

Новият Address 125 има типичен и градски жанр, с LED фарове и габаритни светлини за по-добра видимост. Скутерът обезпечава спокойна позиция на каране, като употребява плосък и продължен под и необятни, комфортни седалки. Той също по този начин включва система за попречване на кражба, както и помощни функционалности като багажник под седалката, ляв челен джоб и USB излаз и други

Ключови характерности
- Яркият LED фар ви оказва помощ да виждате по-добре пътя пред вас през нощта и се отличава с неповторим дизайн, който акцентира класическия жанр на Address 125, до момента в който острият отвесен дизайн на LED габаритните светлини основава разпознаваем външен тип.
- Двигателят SEP на Address 125 е планиран да обезпечава мощен въртящ миг при ниски обороти и бързо ускоряване, като в същото време реализира оптимална спестовност на гориво и ниски излъчвания в сходство с Euro5.
- Класически изглеждащият инструментален панел разполага с огромен аналогов скоростомер, ситуиран на видно място в центъра.
- багажникът под седалката е 21,8 л и обезпечава комфортно място за предпазване на пазарски чанти, екипировка за дъжд или други предмети.
Предният джоб ви дава задоволително място за прибиране на дребни предмети, които може да желаете да държите на разположение, до момента в който комфортен 2A USB излаз, ситуиран тъкмо от горната страна, ви разрешава да заредите своя смарт телефон, до момента в който карате.



Характеристики на мотора
- Suzuki Eco Performance (SEP) е ново потомство мотори, които усъвършенстват всички аспекти на успеваемостта на мотора, с цел да ви обезпечат великолепен баланс сред екологичност и извънредно показване.
- Разходът на гориво е невисок 1,9 л/100 км (52,6 км/л), а излъчванията на CO2 единствено 44 г/км при тестване в режим WMTC.*
- Двигателят SEP работи брилянтно, осигурявайки впечатляващо ускоряване и мигновена реакция при леко подаване на газта. Неговият мощен въртящ миг превъзхожда трафика, даже когато транспортира пасажер.
- Двигателят създава пикова мощ от 8,7 к.с. и оптимален въртящ миг от 10,0 Нм при ниски обороти, с цел да обезпечи бърза реакция, което прави Address 125 прелестен избор за напредване из града.
Конструкцията на мотора с въздушно изстудяване SOHC го прави благонадежден, елементарен за поддръжка и пестелив. Освен това, той е стилен и лек, характерност, която способства за реализирането на по-пъргаво ръководство.



Характеристики на шасито
- С тегло от единствено 104 кг, Address 125 е планиран да бъде елементарен за ръководство и извънредно маневрен. Височината на седалката и пространството на пода са усъвършенствани, с цел да дават отговор на всевъзможен вид клиенти и спомагат за обезпечаване на комфорт при каране.
- Умерено меката конфигурация на предното окачване спомага за постигането на безпрепятствено возене. Вилките и задното окачване са тънко настроени, с цел да обезпечат устойчиво държание на пътя, пъргаво ръководство и удобно возене.
- Ляти алуминиеви джанти, с безкамерни гуми DUNLOP D307 N, оказват помощ за реализиране на великолепно показване при придвижване и положително сцепление на мокри повърхности. Подходящи за европейските пътни условия, тези гуми способстват за безпрепятствено каране, даже и по павета.
- Комбинираната спирачна система* на Suzuki поддържа добре уравновесено прекъсване, като разпределя спирачната мощ както към предните, по този начин и към задните колела, когато натиснете лоста на лявата спирачка.
- Дискова спирачка с диаметър 190 mm начело и 120 mm барабанна спирачка откъм гърба способстват за обезпечаване на постоянна спирачна мощ.
- Address 125 има късо междуосие, което способства за лесната маневреност и в композиция с лекия, тъничък дизайн, предлага по-лесно и по-пъргаво ръководство по градските улици.
- Благодарение на огромния си луфт от 160 мм, Address 125 се оправя с лекост с неравности по пътя. В същото време усъвършенствана форма на седалката, оказва помощ за лесното слагане на двата крайници на земята.
- 5,0-литровият контейнер за гориво в допълнение на икономичния мотор реализира пробег от почти 263 километра.
- Дългата седалка на Address 125 дава на вас и вашия пасажер доста място. Тя е проектирана и добре подплатена, да бъде комфортна даже по-неравните пътища.
- Подът е дълъг и необятен, планиран да ви обезпечи доста място, с цел да поставите краката си в комфортна позиция, даже когато возите пасажер.
- Заключващата се инсталирана на опашката капачка за гориво улеснява лесното зареждане със затворена седалка. Това оказва помощ да се избегне замърсяването на подовата дъска или чантите, които могат да висят от куките, а също така е и моден акцент.
- Suzuki употребява железен челен калник и протектор за краката, които са устойчиви на повреди. Въпреки това, Address 125 е извънредно лек и тези стоманени елементи по никакъв метод не пречат на пъргавото му боравене.
- Голяма дръжка се увива към задната част на седалката, с цел да придаде на пасажера спомагателна убеденост и комфорт, като в същото време прибавя моден привкус. Гума, абсорбираща вибрациите, покрива стъпалата на седалките, с цел да обезпечи на пасажера по-голям комфорт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР