Сузанита влиза в хитовото риалити ВИП Брадър? Всички започнаха да

...
Сузанита влиза в хитовото риалити ВИП Брадър? Всички започнаха да
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! "ВИП Брадър" ще взриви ефира, заприличва на вакханалия! В Къщата влиза скандална блондинка!

Сузанита влиза в хитовото риалити " ВИП Брадър "? Всички започнаха да се питат дали това е следващата нечиста сделка от фалшив страницата на предаването или в действителност Орхан Мурад е дал на едвам 14-годишната си дъщеря да влезе в Къщата. Преди часове от неофициална страница на " ВИП Брадър " бе оповестено, че в риалитито ще влезе скандалната дребна дива, обладана от Луцифер и Буда. От същата страница преди време пък разкриха, че дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз ще е част от шоуто.

Миналата година от сходна страница дни преди старта на предаването бяха оповестени участниците, като разминаване имаше едвам в двама души, които не прекрачиха прага на Къщата. Това ни кара да мислим, че и тази година неофициалният профил в обществената мрежа сякаш инцидентно ще издаде какво да чакаме до дни в родния ефир, въпреки всичко сме уверени, че ще има и доста провокации.

Същата страница удостовери и информацията, че тази година към звездния екип на шоуто ще се причисли алената дама - Миглена Ангелова. Госпожа " Искрено и персонално " ще влезе в ролята на ко-водещ дружно с Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

Освен Мегз и Сузанита се спряга, че в Къщата ще влезе и Емануела. Скандалите около певицата в предишния сезон на предаването подвигнаха рейтинга до небесата, а продуцентите са гладни тъкмо за това. Дали дивата ще прекрачи още веднъж прага на шоуто и дали вътре няма да я дебне някогашната й възлюбена Димитър Димов, следва да разберем.

Още две имена се спрягат за участници в тазгодишния сезон на " ВИП Брадър ". Това са Любен Дилов-син, който несъмнено е доста живописен човек и емблемата на фолка - Сашка Васева. Ако информацията, която се мълви из светските среди е вярна и изпълнителката на " Левовете в марки " влезе в Къщата, това ще е второто й присъединяване в риалити за тази година. Припомняме, че преди няколко месеца русокоската сподели кулинарни умения в " Черешката на тортата ", като съумя да генерира голям рейтинг. Там тя призна за огромна персонална драма и разкри най-големия си боязън - клаустрофобията. Как ще стои затворена няколко месеца и изолирана от света и дали в действителност се е съгласила да взе участие във формата Сашка Васева - ще разберем на 11 септември.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР