Сузанита направи шокиращи признания в социалните мрежи. От последното й

...
Сузанита направи шокиращи признания в социалните мрежи. От последното й
Коментари Харесай

Сузанита в клиника за наркомани-истина или пи ар?

Сузанита направи шокиращи самопризнания в обществените мрежи . От последното й стори в Инстаграм излиза наяве, че дъщерята на Орхан Мурад е постъпила в клиника за наркозависими и положението й не е положително, написа „ Трафикнюз”. Пред вестник „ България днес” татко й отхвърли коментар на новината, която бе посрещната скептично от някои почитатели. Те мислят, че невръстната изпълнителка просто си прави реклама на новия клип, за който загатна в обществените мрежи с провокативни разголени фотоси и садо-мазо детайли.



Към обявата си за дрогата певицата добави и фотография от лечебното заведение, на която е щракнала ръката си, а на нея е сложена система. Първоначално Сузанита Мурад предизвести почитателите си, че известно време ще отсъства от всички обществени мрежи, само че не посочи причина. Малко по-късно, обаче тя разкри какво се случва. Ето написаното от певицата, без редакторска интервенция:

"Здравейте, другари! Животът ми се прекатурна за извънредно малко време на тази нежна възраст... Когато влезнаха с бонетата вкъщи и взеха живота ми. Преминах през пъклен сложен интервал в границите на 5 месеца. Взимах опиати, барбитурати и какви ли не материали, в които желаех да излея утехата си и да стимулира допамин и ендорфин в организма ми. "Чувствах се щастлива "... Хаха щастлива... Представяте ли си благополучие, с помощта на няква шибана доза? Илюзия, дами и господа. Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности... Да посегна на хора, които са ме изгледали...

На хора, на които дължа живота си... Да изпочупя всичко в близост. Отключиха ми се паник офанзиви, сънни парализи, не знаех в кои по-точно измерения се намирам и да не помни любовта и личността си...Загубих паметта си напълно, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не желаех нищо от живота, а и не знаех какво ще върша с него и СЕГА СЪМ В КЛИНИКА ЗА ЗАВИСИМИ. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах усеща, на моменти дори и не дишах. Искам да се изцелявам изцяло, тъй като до нищо хубаво не ме доведоха. Бях полужива, едвам дишах и не допусках никого до себе си.

Изпадах с несъответстващи обстановки, паник офанзиви, нервни рецесии, в случай че нямах дозата си. Не слушах никой, мислех, че те ми приказват простотии, а чак в този момент, когато следващата система се влива в натровения ми организъм съзнавам, че за положително са ми говорили, а фамилията ми в никакъв случай не са ми мислили неприятното. Обич за всички и не употребявайте нищо, тъй като ще съжалявате. Повярвайте ми! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР